HOROSKOP SUDBINSKIH PROMJENA: OVAJ znak će sresti BIVŠU LJUBAV i više ništa NEĆE BITI ISTO, a OVOM zodijaku slijedi RASKID iz VEDRA NEBA!

HOROSKOP SUDBINSKIH PROMJENA: OVAJ znak će sresti BIVŠU LJUBAV i više ništa NEĆE BITI ISTO, a OVOM zodijaku slijedi RASKID iz VEDRA NEBA!

22 svibnja, 2023 0 By Admin 2

ŠKORPIJA

Iza vas je razdoblje velike tuge jer ste okončali svoju ljubavnu vezu, ne svojom krivnjom. Kako vrijeme prolazi i što više razmišljate o tome, uvjereni ste da je netko zloban umiješao svoje prste kako bi prekinuo vašu vezu. Do drugačijeg zaključka ne možete doći, jer je i vaš bivši partner, kao i vi, još uvijek sam.

Dakle, nije bilo neke osobe koja je ušla u partnerov život, ali je netko iz zlobe odlučio prekinuti vašu vezu lažima. Kako ste vi svjesni toga, tako i vaš partner isto razmišlja. Vi, međutim, ne želite pogaziti svoj ponos i pokušati razgovarati sa bivšim partnerom.

Međutim, vaš partner pokušat će vas kontaktirati kada se tome budete najmanje nadali. Vaš bivši partner učinit će prvi korak ka pomirenju i čekati vas da se pojavite tamo gdje često boraviti. To će se dogoditi vrlo brzo i to će za vas biti veliko iznenađenje.

Shvatit ćete da je partner prešao preko svog ponosa samo zbog ljubavi prema vama. Tada ćete i vi shvatiti da ima vrijednijih stvari u životu od ponosa i tvrdoglavosti, stvari za koje se isplati boriti. Vaš partner će vam pokazati što ljubav za njega znači i tražiti od vas da poikušate ponovo.

To će vas se jako dojmiti i nećete moći da ne pristanete na to. Ipak, vaša ljubav je isto toliko jaka kao i prije, kao i partnerova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bilo bi loše ne pokušati iznova i ne osvrtati se više na tuđa mišljenja. To bi trebao biti jedini ispravni put kojim biste trebali krenuti.

Stranice: 1 2