CIGANSKI HOROSKOP od 15. do 31. maja: OVOM znaku je suđeno da dobije NOVAC, a život OVOG znak se također DRAMATIČNO mijenja!

CIGANSKI HOROSKOP od 15. do 31. maja: OVOM znaku je suđeno da dobije NOVAC, a život OVOG znak se također DRAMATIČNO mijenja!

14 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Karta vas podsjeća na neke loše tajminge i čudne ideje koje su se pokrenule kada je sve što vam je stvarno trebalo bilo igrati se i zabaviti. Djetinjstvo je daleka destinacija, a vaše unutarnje dijete sada treba posebnu njegu i podršku.

Mračne misli mogu doći i otići, ali trebate zadržati fokus na stvarima koje pomažu vašem srcu da se izliječi umjesto da se zatvorite kako biste ostali sigurni od samog života. Potrebna vam je sloboda.

 

ŠKORPIJA

Već ste odabrali određeni put. Povijest služi važnu lekciju i pokazuje da niste pogriješili kada ste napravili taj zadnji zavoj, ali se još uvijek ne možete otresti osjećaja da je dio vas ostavljen. Dopustite svom srcu da zacijeli i ozbiljno shvatite proces regeneracije, posvetite mu pažnju i vrijeme.

Jednom kada se presuda povuče, neke će se veze odjednom činiti ispunjene potencijalom. Ipak, nije vaša zadaća oslobađati druge od njihovih krutih mišljenja i dogmi.

 

STRIJELAC

Pod stresom ste, ali puni nade i iako su neke situacije teške za srce, znate da služe široj svrsi kako vrijeme prolazi. Oslobodite se dogme i pritiska prošlosti, otvarajući pred vama nova vrata i prilike, one koje ne smijete propustiti.

Postoje dijelovi vas koji su još uvijek duboko zabrinuti za nekoga koga volite. Krećite se korak po korak, postavljajte im prava pitanja i vjerujte da će se stvari okrenuti na bolje bez obzira na sve moguće situacije na putu.

 

JARAC

Postoje radosni dijelovi vaše prirode koji vam omogućuju bržu regeneraciju i prevladavanje ozbiljnih rana iz prošlosti. Čak i ako ne izliječite u potpunosti, znat ćete da ste prerasli određene obrasce uskoro.

Vrijeme je da se ponovno povežete sa svojim nježnim i opuštenim Ja, vašom stranom koja ima povjerenja i koja je spremna prepustiti se procesu, bez obzira kamo on vodi. Čini se da je kontrola malo precijenjena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ne želite zatvoriti svoje srce za nove osjećaje i prilike i umjesto toga želite se posvetiti svom unutarnjem blagostanju. Potjera za golom dovela je do nekih zidova koji se ne mogu pomaknuti. Čini se da se morate pomiriti s ograničenjima koja nemaju mnogo veze s vašim osobnim angažmanom u određenim pitanjima.

Koliko god se trudili, neka očekivanja još uvijek neće biti ispunjena. Budite strpljivi s procesom u kojem ste sada dio, otvoreni za nove situacije i promjenu sudbine kada dođete do pravih uvida.

 

RIBE

Možete vidjeti vezu između stvari koje ne izgledaju dobro i emocionalne napetosti koja se već dugo stvara. Nemoguće je zanemariti svoje unutarnje osjećaje i krenuti dalje od problema koji nisu metabolizirani i riješeni.

Vrijeme je da vlastitim napretkom i svim onim osjećajima koji opterećuju godinama, dođete do točke mira. Imate svoju priču za ispričati. Što prije to prihvatite, prije ćete se osjećati slobodnima.

Stranice: 1 2