Izaberi sliku magije i SAZNAJ što te NAJLJEPŠE i NAJTUŽNIJE čeka u MAJU!

Izaberi sliku magije i SAZNAJ što te NAJLJEPŠE i NAJTUŽNIJE čeka u MAJU!

10 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku, napravili ste dobar izbor zato što ona donosi sreću. Vas kroz život konstantno prate usponi i padovi. Gotovo da nema nekog stabilnog perioda kada se samo dogode neke lijepe stvari. Uvijek neka nevolja pokvari trenutke sreće.

Upravo će vama naredni period biti jako povoljan i u kojem vam se neće dešavati situacije koje bi vam mogle zadati brige i probleme.Brige, problemi i nevolje će vas zaobilaziti u širokom luku. U narednom periodu ćete doslovno uživati, jer ćete velik dio svojih briga i problema uspjeti riješiti.

Osim toga, do vas će stići jako lijepe vijesti koje će vam donijeti ogromnu količinu sreće. Tijekom narednog vremena ćete biti u mogućnosti ostvariti neke svoje želje, u to nema uopće sumnje. Isto tako nema sumnje da ste vi to i zaslužili.

Osim toga, ovo će biti idealno vrijeme za nova poznanstva, a možda i ljubav. U vaš život će ući osoba sa kojom ćete razviti lijep odnos koji bi mogao prerasti u nešto više od prijateljstva.

Dugo vremena vi čekate na sreću i ostvarenje želja, sada je došlo vrijeme da se i vaše želje počnu ostvarivati, a sve brige i problemi će vas zaobilaziti.

 

TREĆA SLIKA:

Vi dugo čekate na svoju sreću i na ostvarenje želje i planova. Međutim, vama malo fali borbe. Nedovoljno se borite za svoju sreću, snove i želje. U određenom trenutku posustanete i prestane se boriti. To ćete morati promijeniti ukoliko želite biti zaista sretni i ukoliko želite da se vaše želje počnu ostvarivati.

Vama su mnoge stvari na dohvat ruke, ali fali još malo da bi uspjeli u svojim ciljevima. Možda vas nema ko pogurati ili vam jednostavno fali samopouzdanja, ali morate sami sebe ubjediti da vi to možete. Sami sebi morate biti najveći motivator.

Postoji osoba koja je sa vama sviđa, ali vi ne radite ništa da bi poduzeli prvi korak. Čekate i nadate se da će ta osoba napraviti taj teški prvi korak. Umjesto da čekate, već danas napravite vi taj prvi korak. Ako razmislite, nemate šta time izgubiti, možete samo dobiti.

Upravo ćete vi u narednom periodu napraviti taj prvi korak i time ćete se izboriti za svoju sreću.Shvatit ćete da to nije tako teško i dobiti na samopouzdanju kroz naredne situacije kada će trebati dati više sebe. Ta osoba će vama uzvratiti na način koji ćete očekivati.

Vas čekaju lijepi trenutci u narednom periodu sa tom osobom. Međutim, ipak će vam nešto i tugu donijeti. Jedna osoba koja vam je prilično bliska, nije onakva kakvom se prikazuje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi o toj osobi imate lijepo mišljenje i povjerenje, ali ispostavit će se da ta osoba vama zapravo nije iskren prijatelj.

Stranice: 1 2