3 horoskopska znaka koji će opet biti IZDANI i PREVARENI za vrijeme Mjeseca u Vodoliji od 11. maja

3 horoskopska znaka koji će opet biti IZDANI i PREVARENI za vrijeme Mjeseca u Vodoliji od 11. maja

9 svibnja, 2023 0 By Admin

2. BLIZANCI

Vaša će izdaja izgledati nešto drugačije nego što bi mogla biti za druge, utoliko što se čini da se u vašoj OTVORENOJ vezi vaš partner zaljubio u nekog drugog, a ne u vas. To je bio rizik na koji ste se izložili kada ste se oboje složili ostaviti ljubomoru ispred vrata i živjeti život kao da ste slobodni, a oboje ste živjeli slobodni do ovog trenutka.

Čini se da je sloboda koju ste si dopustili da uživate omogućila osobi s kojom ste da se zaljubi u nekog drugog…do te mjere da više ne želi biti s vama, u vezi, . Vjerovali ste dinamici ‘glavne veze’ i ‘primarnog ljubavnika’; zapravo, izgradio si svoj život na ovoj ideji.

Bez obzira na sve, bili biste zajedno, u sindikatu. Mogao si imati odnose s kim god želiš, ali uvijek bi se vratio kući toj osobi. To će se promijeniti tijekom ovog tranzita. On više ne želi doći kući k tebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. OVAN

Doživjet ćeš dobru staromodnu izdaju, onako kako svi očekujemo da će se dogoditi: varanje. Ono što nikada niste htjeli pogledati sada je postalo STVAR i nema skretanja pogleda.

Vaš pasivno-agresivni ‘romantični’ partner izjasnit će se da nije kriv kad ga pitate je li vas varao, a to će vas još više razljutiti jer sada imate dokaz da je bio nevjeran.

Prije svega, praćenje izvannastavnih aktivnosti vašeg partnera nikada nije bilo nešto što ste željeli nadzirati, a sada se ljutite na tu osobu što vas smatra takvom budalom.

Osjeća da što više laže, to ga više nećete moći optužiti za stvari za koje je doista kriv. Ovo je drama, kazališni komad, i koliko god je izdaja, toliko je i antiteza onome što želite u romantičnom partnerstvu.

Stranice: 1 2