TRI SIMBOLA SREĆE i TRI odgovora. Odaberi jedan i saznaj ŠTO TE ČEKA. Više nećeš trebati ČEKATI na SREĆU…

TRI SIMBOLA SREĆE i TRI odgovora. Odaberi jedan i saznaj ŠTO TE ČEKA. Više nećeš trebati ČEKATI na SREĆU…

7 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGI SIMBOL:

Vaša sreća nije potpuna, a da bi bila potpuna, nedostaju vam neke stvari u životu. Ono što vam najviše nedostaje je prava i iskrena ljubav. Možda vi i imate partnera i ljubavni život, ali on svakako ne ispunjava vaša očekivanja i ne usrećuje vas dovoljno.

Vi ste osoba koja želi beskrajnu ljubav u kojoj će se svaki dio vas svakog trenutka osjećati voljeno. Vama ne može svatko pružiti ljubav kakvu želite i ne može vas svatko voljeti na način kakav želite. Vi ste imali kroz život takav peh da ste najčešće imali pogrešne partnere. Prijašnje veze vam nisu donijele sve što ste htjeli i željeli. Upravo će se to u narednom periodu promijeniti. U vaš život će ući osoba koja će vam se jako svidjeti.

Smatrat ćete da je to prava osoba koja bi vam mogla pružiti sve ono što želite i trebate u ljubavi. Započet ćete vezu koja će samo potvrditi da ste bili u pravu. Taj odnos donijet će vam lijepe trenutke i ljubav onakvu kakvu ste od uvijek htjeli.

 

TREĆI SIMBOL:

Ovaj simbol je simbol sreće i ljubavi. Vama je najviše u životu potreban mir u vašoj duši. Previše ste osjetljiva osoba i svaka nepravda vas duboko dira i povrijedi. Vi ne podnosite licemjerne i neiskrene ljude. Previše puta se činili dobro za neke osobe koje to nisu cijenile. Vi ništa niste očekivali i tražili zauzvrat. Dovoljno vam je bilo samo da pokažu da cijene što ste im pomogli i bili tu za njih kada ste im bili potrebni.

Ali, najčešće ni to niste dobili, a to je najmanje što su mogli dati. Svaka vaša dobra namjera je na kraju dovela do toga da ste se zbog svojih dobrih namjera znali osjećati ustvari tužno. U tom stanju ljutnje i povrijeđenosti ste sami sebi znali reći da više nećete biti na raspolaganju nikome kada vas zatreba, ali opet ste bili.

Vi ste takva osoba i ne možete se promijeniti. Vi ćete uvijek pomoći drugima kada budete u mogućnosti. Ali vaša dobrota će biti nagrađena. Vama će naredni period donijeti sretne dane i sretne situacije. Ipak se na kraju svakome dobrota isplati i svaka dobrota je kad-tad nagrađena. Ponekad se dugo čeka, ali ipak dođe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vama će život donijeti sreću na nekim planovima života sa kojima ćete biti zadovoljni i sretni i na koje već dugo čekate. Donijet će vam sreću u obiteljskom okruženju i društvenom životu. Neke osobe će shvatiti kolika je vaša dobrota i vrijednost i pokajat će se za tugu koju su vam prouzročili.

Stranice: 1 2