3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 7. maja

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 7. maja

5 svibnja, 2023 0 By Admin

2. Vaga

Da te netko ne poznaje bolje, mislio bi da se samo pitaš misli li taj tvoj bivši na tebe ili ne, jer si sklona to PUNO spominjati.

Nikada nisi prebolio neke ljude, a znaš da su vani, upravo sada, žive dobar život bez tebe.

Osjećate se kao da su dobili svoju priliku zbog vas i da vam, na nekoj razini, nešto DUGUJU za svu ljubav koju ste im nekoć pružili.

Pa,  čut ćete se s ovim svojim bivšim, ali vaš um će već biti u tolikoj defanzivi da nećete moći podnijeti da bude dobar; protumačit ćete njegovu sramežljivu ljubaznost kao još jedan način da vas ‘dobije’.

Ne želite biti prijatelji s ovom osobom; želite da pati, a kada vam pokaže da ne samo da NE pati, već i napreduje, bit ćete ljuti i ljuti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac

U pravilu, ne volite razmišljati o svom bivšem, jer ako to radite, obično završite tako da izlijevate mržnju i osjećate se ogorčeno. Ne mislite da ova osoba ima išta za vas osim nepoštovanja, jer se činilo da je to sve što vam je pokazala pred kraj veze.

Oh, predobro se sjećaš tih posljednjih dana i teško ti je zamisliti da ovaj bivši uopće misli na tebe. Saznat ćete da da, misli na vas i da govori dobro o vama. Vi, s druge strane, nikad ne govorite dobro o njemu. Ali to je zato što znate istinu.

On će se uvijek truditi ispasti kao racionalni ‘razumni’, ostavljajući vas da preuzmete ulogu vrišteće harpije, pune ogorčenosti i žuči. Učini si uslugu, nemoj ništa što kaže ovaj bivši shvatiti kao smisleno. Samo živi svoj život i prestani brinuti o tome misli li na tebe ili ne.

Stranice: 1 2