RASTANAK u MAJU: Tokom Maja OVA 4 znaka će zauvijek prekinuti svoju ljubavnu vezu. Evo kome dolaze bolni dani…

RASTANAK u MAJU: Tokom Maja OVA 4 znaka će zauvijek prekinuti svoju ljubavnu vezu. Evo kome dolaze bolni dani…

2 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ponekad doživimo poziv na buđenje kada se najmanje nadamo. Možda smo neko vrijeme bili nesretni ili nezadovoljni u vezi, nadajući se da ćemo je popraviti, ali duboko u sebi znamo istinu. Sadašnji odnos više je iskustvo učenja i lekcija nego doživotna obveza. Rane koje nas sprječavaju da nastavimo dalje često su povezane s našim osjećajima o sebi.

Srećom, s Jupiterom u vašem horoskopskom znaku još nekoliko tjedana, nije prekasno da se pozabavimo našom negativnom samopoimanjem. Ako ne vjerujemo da od ljubavi zaslužujemo bolje ili više, nikada je nećemo dobiti. Sve što poželimo je moguće, ali moramo si prestati govoriti da to ne zaslužujemo.

Iako je proteklih nekoliko mjeseci možda bilo teško, sa spoznajom da naš partner i mi idemo u različitim smjerovima, možda smo oklijevali jer znamo da kad to kažemo, spremni smo to i slijediti. Ovdje postaje važna naša vjera u sebe i vlastitu vrijednost.

Mladi Mjesec u Biku može rasvijetliti naše najdublje strahove i pomoći nam da se osjećamo sigurnima, čak i u dijelovima sebe koji ne vjeruju da zaslužujemo ljubav na sve načine koje želimo. To nam omogućuje da shvatimo našu vrijednost, što uključuje zasluživanje odnosa o kojem sanjamo, ali i mira. Stoga bi naš fokus na prelazak iz trenutne veze trebao biti manje na mogućnost drugoga, a više na mir i istinu s kojima možemo živjeti. Donošenje odluka i vrednovanje sebe stvara manje prostora za sumnju.

 

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ne možete prisiliti vezu da zadovolji vaše potrebe ako to jednostavno nije suđeno. Prošli ste kroz toliko toga u životu, ne samo u posljednjih nekoliko mjeseci nego i u proteklih nekoliko godina. Čini se kao da ste potpuno redefinirali što veza znači za vas, i toliko se toga promijenilo o tome tko ste kao osoba da je teško zamisliti da će veza rasti zajedno s vama. Međutim, s toliko planetarne energije u vašem horoskopskom znaku ovog mjeseca, određivanje prioriteta sebi više neće biti izazov. Ovo nije sebičnost, već način da pokažete da zaista volite sebe. Morate poštovati svoje osjećaje, svoje unutarnje znanje i svoju želju da živite svoj život bez ograničenja koja vam vaša trenutna veza nameće.

Gubitak vaše veze više vas ne plaši jer vjerujete da će slijeđenje vaše intuicije i želja dovesti do toga da sve bude kako treba. Uz utjecaj energije Bika i Venere koja prelazi u Raka, možete voditi one potrebne razgovore o promjenama. Samo zato što znate da ne možete nastaviti rasti ako ostanete u svojoj trenutnoj vezi ne znači da se morate boriti oko toga. Ne morate stvarati kaos ili ljutnju da biste govorili svoju istinu.

Umjesto toga, to se može učiniti s ljubavlju, kako bi se zaštitila sva preostala prijateljstva ili obiteljske veze. Sve ovisi o tome kako se izražavate. U nadolazećem mjesecu bit će više ljubavi nego ljutnje, ali to ne mijenja činjenicu da konačno trebate reći svoju istinu.

 

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Donošenje odluke o prekidu veze proces je koji se ne može žuriti, bez obzira na to koliko se ljudi oko vas pita zašto traje toliko dugo. Priznati istinu sebi prvi je i najveći korak u tom procesu, a potrebno je vrijeme. Nije lako prekinuti vezu, čak ni u najnezdravijim situacijama. Često postoji neka vrsta utjehe ili potrebe koja se zadovoljava, čak i ako je to samo stara rana. Ali vi ste se kretali ovim putovanjem u vrijeme koje vam je namijenjeno, bez obzira na to što drugi misle.

U nadolazećem mjesecu počet ćete vidjeti kako se svi dijelovi spajaju, što će vam omogućiti da se osjećate kao da ste došli na drugu stranu ovog iscjeljujućeg putovanja. Možda ste odgađali prekid zbog straha oko životnih uvjeta ili ste prolazili kroz proces razvoda, ali stvari će se početi činiti lakšima sada kada konačno vidite potpunu sliku. Mlad Mjesec u Biku pomoći će vam da se osjećate dovoljno sigurnima da vidite punu istinu o situaciji, koja može biti jednostavna poput vaših osjećaja ili čak otkrivanje tajne ili dublje istine o vašem partneru. Istina će konačno doći na vidjelo, a to će biti olakšanje jer će vas utemeljiti u donošenju odluke.

Dok se Venera, planet ljubavi, pomiče u znak Raka, podsjetit ćete se što je uistinu važno. Iako je prolazak kroz proces prekida vaše veze neophodan, također se može činiti kao da gubite dio sebe. Međutim, kada odvojite vrijeme da se vratite onome što vam je stvarno važno i usredotočite se na aspekte života koji će ostati netaknuti čak i nakon rastave, možete se osjećati sigurnije u konačno donošenje odluke koja vam je opterećivala srce.

 

4. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Nalazite se na raskrižju u svojoj romantičnoj vezi, niste sigurni u kojem će smjeru krenuti sljedećih tjedana. Važno je priznati ovu neizvjesnost i ostati vjeran sebi dok se nosite s njom. Mlad Mjesec u Biku pomoći će vam da se bolje uskladite sa svojim unutarnjim glasom, koji će vas voditi prema vašoj istini. Prirodno je voljeti biti u vezi i željeti usrećiti svog partnera, ali jednako je važno uspostaviti granice i komunicirati svoje potrebe. Ovo je jedini način da znate jeste li doista usklađeni sa svojim partnerom.

Teški razgovori bitan su dio svake veze, a kroz te neugodne trenutke rastemo i produbljujemo svoje veze. Ovo je prilika da razmislite o tome što doista želite od veze i da otvorite prostor za razgovor s partnerom. Bez obzira na ishod, to će omogućiti rast i jasnoću, što je ključno u svakoj vezi.

Iako je budućnost vaše trenutne veze možda neizvjesna, postoji nada na horizontu. S Venerom koja se ovog mjeseca vraća u znak Raka, postoji šansa za više radosti i sreće u vašem životu, bilo da se radi o razvoju vaše trenutne veze ili otkrivanju novog puta. Ostanite vjerni sebi i vjerujte da će sve biti kako treba.