Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo pred kim je najsretniji dan u životu…

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo pred kim je najsretniji dan u životu…

1 svibnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: nedjelja, 7. svibnja

Morate se osloboditi svega što vas je sputavalo jer ste vi jedini koji to možete učiniti. Iako vanjske čimbenike ili ljude možete doživljavati kao prepreke životu kakav želite, vaše unutarnje sumnje i strahovi uzrokuju probleme.

Dok Mjesec ovog tjedna prolazi kroz Strijelca, omogućite si novi početak. Vjerujte u najbolji život koji je ekspanzivan i oslobađajući, a zatim poduzmite te nesigurne korake dok vjerujete da je i namijenjen vama.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 1. svibnja

Dolazi promjena u vaš profesionalni život, i iako vas može uhvatiti nespremne, u konačnici će dovesti do većeg ispunjenja. Vrijeme je da se oslobodite bilo kakvih ideja o tome koliko promjena može biti zastrašujuća ili koliko je riskantno riskirati jer je to upravo ono što ćete morati učiniti ovaj tjedan, dok Pluton bude retrogradan u Vodenjaku.

Ovo će donijeti značajnu transformaciju u vašem radu, služeći većoj svrsi nego što ste u početku zamislili. Vrijeme je da se prestanete igrati na male.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 1. svibnja

Počeli ste više vjerovati sebi i kao rezultat toga osjećate se sigurnije u grabljenju novih prilika koje vam se ukažu. Ovdje nije riječ samo o sreći, već o proširenju života na sve načine o kojima ste sanjali.

Za vas ništa nije nemoguće zamisliti, ali da biste to razumjeli, prvo morate doći do točke u kojoj ste vjerovali. Pluton je nedavno ušao u Vodenjaka, pokrenuvši ovaj aspekt vašeg života.

Dok ovaj tjedan kreće na svoje retrogradno putovanje, vrijeme je da razjasnite svoje motive i one s kim surađujete. Vaš život je spreman za uzlet, ali morate biti jasni kamo doista želite ići.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: utorak, 2. svibnja

Prolazeći kroz razdoblja promjena, život rijetko oduzima vrijeme, što je jedna od ključnih tema današnjice. Ne samo da je to nova sezona rasta, već je i portal za pomrčinu, što znači da se stvari mijenjaju na nezamislive načine.

Dok se bavite novim snovima u svakom aspektu svog života, ovaj tjedan donosi veću svrhu. Umjesto da samo tražite ono što je novo ili ono što vam se čini ispravnim, potpunije se uskladite sa svojom božanskom svrhom.

Što god bilo i kamo god vodilo, ključ je svih ostalih promjena u vašem životu. Jasnoća i uspjeh dolaze ovog tjedna jer se Jupiter u Ovnu poravnava s Neptunom u Ribama, podsjećajući vas da se snovi ostvaruju kada radite za njih.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: utorak, 2. svibnja

Prestanite se potcjenjivati i misliti da ste nesposobni postići sve za što se osjećate pozvanim. Bez obzira na to što se dogodilo u prošlosti, nalazite se u novom poglavlju svog života u kojem što se više uskladite s onim što smatrate ispravnim, to ćete više postići.

Pusti ono što su ti drugi rekli, ili čak ono čemu ti je rečeno da trebaš težiti. Umjesto toga, ovaj tjedan slušajte svoje srce jer vam Jupiter u Ovnu pomaže da proširite sve svoje snove dok se križaju s Neptunom u Ribama. Da, promjena je neophodna, ali je i ono što želite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: petak, 5. svibnja

Uvijek ste bili okruženi iscjeljujućom energijom. Posjedujete moć transformirati iskustva kroz koja ste prošli u blagoslove u kojima možete uživati u sadašnjosti i budućnosti. Vi ste alkemičar svoje boli i ona više ne mora kočiti vaš napredak. Stoga riječi koje govorite sebi i drugima postaju još važnije. Imate sposobnost unijeti iscjeljenje i rast u bilo koji odnos ili situaciju u vašem životu.

Ovog tjedna, dok se Lunarna pomrčina Punog Mjeseca pojavljuje u Škorpionu, imat ćete priliku otvoriti se istini koja cvjeta u vama i izgovoriti riječi koje će vam pomoći da stvorite sljedeću bogatu fazu svog života.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: utorak, 2. svibnja

Život nije samo crno-bijel; sastoji se od spektra boja i nijansi sive između. Nikada ne postoji samo jedan pravi način da se nešto učini. Što si više dopustite zamišljati nove mogućnosti i alternativne stvarnosti, to više možete iskoristiti sve što vam život nudi.

S ulaskom Junoa u Blizance ovog tjedna, vrijeme je da se posvetite svom rastu i budućnosti, bez obzira na vaša prošla očekivanja ili ograničenja. Ono što je važno jest da vam se nudi nešto novo što vam može pomoći da podignete svoj život iznad onoga što ste prije mislili da je moguće.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: petak, 5. svibnja

Ponekad, ono što želite možda nije ono što je najbolje za vas. Vaš um vas može prevariti, ali vaša intuicija nikada ne laže. Izazovna vremena i trenuci neizvjesnosti mogu učiniti da se osjećamo kao da je nešto izgubljeno. Međutim, ta su iskustva neophodna za transformaciju i ponovno rođenje.

Nadolazeća Lunarna pomrčina punog Mjeseca u Škorpionu zauvijek će promijeniti vašu perspektivu. U ovom ste internom procesu od prošle godine, ali oko njega se šuška puno nade. Prihvatite ovaj proces, priznajte svoju istinu i otpustite ono što vam više ne treba. Ovo je ključ za stvaranje prostora za ono što je namijenjeno vama.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: utorak, 2. svibnja

O svakoj se stvarnosti može govoriti u vama i izvan vas. Možete stvoriti svoju istinu razumijevanjem i uviđanjem dubljeg značenja iza različitih putova, pa čak i verzija sebe kako biste opravdali bilo koju radnju koju odaberete.

Međutim, postoji razlika između istine koju stvarate i one koju osjećate. Umjesto da se pokušavate nagovoriti na bilo što ili da tražite potvrdu zašto su vaši izbori ispravni, ovaj tjedan uzmite oružje u ruke dok Pallas prelazi u Lava. Ova promjena će voditi rat za ono što gori u tvojoj duši kao vječni plamen. Borite se za svoju istinu, Strijelče, svoju ekspanzivnost i obilje slobode za kojom ste uvijek tragali.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: subota, 6. svibnja

Umjesto fiksiranja na neželjene ishode, učinite korak i vizualizirajte najbolji mogući scenarij. Skupite hrabrosti da posijete novo sjeme i vjerujte da je sve moguće postići ako vjerujete.

S Ceresinim izravnim okretom u Djevici, vrijeme je da aktivno utrte put do života kojem težite živjeti. Nema više racionalizacije ili pristajanja na manje od onoga što zaslužujete. Vrijeme je da ciljate visoko. Nemojte biti ograničeni onim što se čini racionalnim ili uvjerljivim jer svemir ima moć manifestirati bilo što ako pokažete da ste spremni ići na sve.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: petak, 5. svibnja

Ključno je razumjeti razloge zašto ste se posvetili određenim stvarima u svom životu. Iako vaš romantični život cvjeta, nešto nije u redu u vašem profesionalnom životu. Nije važno koliko često mijenjate mišljenje ili osjećate da vas vuče novi smjer ako osjećate da je to povezano s novim poglavljem vašeg rasta. Ovaj tjedan, tijekom pomrčine punog Mjeseca, dobit ćete uvid u to gdje ste ignorirali ovaj prekid veze.

Možete ili promijeniti svoj smjer ili se duboko ukorijeniti u ono oko čega osjećate strast. Bitno je suočiti se izravno s istinom, čak i ako ona donosi nove izazove jer bolje je suočiti se s njom sada nego biti zaslijepljen njome kasnije.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: petak, 5. svibnja

Ribe, trenutno sjajite poput zvijezde, a na horizontu se ne nazire izgaranje. Međutim, morate prestati sumnjati u svoju intuiciju i darove kojima ste bili blagoslovljeni u ovom životu. Također se morate prestati definirati etiketama koje su vam drugi stavili. Oni nisu u stanju vidjeti magiju za koju ste vi sposobni.

Ovaj tjedan, Lunarna pomrčina punog Mjeseca u Škorpionu govori o obilju, slobodi i prihvaćanju ekspanzivne prirode života. Zgrabite svaku priliku koja vam se ukaže, bez obzira na to koliko se izmišljenom ili ludom činila. Ovo je poglavlje vašeg života za koje ste oduvijek intuitivno znali da vam je namijenjeno i vrijeme je da ga svjesno prihvatite.