HOROSKOP RASTANKA: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, sedmica od 01. do 07. maja vam donosi bolan prekid i teške i stresne dane i trenutke

HOROSKOP RASTANKA: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, sedmica od 01. do 07. maja vam donosi bolan prekid i teške i stresne dane i trenutke

30 travnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nekim ljubavima nije suđeno da traju vječno, kao ni određenim verzijama nas samih. Kako se Merkur okreće retrogradno u vašem znaku, imate priliku razmisliti i poslušati sebe na novi način. Možda ste imali osjećaj da ta veza ne radi ili se promijenila, zbog čega su vaše potrebe nezadovoljene i čak vas se okrivljuje za situaciju.

Međutim, ovo je vaša prilika da vidite istinu i pronađete svoj vlastiti povratak. Uran je u vašem znaku posljednjih nekoliko godina, razbijajući ono što više ne služi vašem najvećem dobru kako biste mogli početi iznova. Od prošle godine, pomrčine su donijele promjene u tome kako gledate na odnose i svoje romantične veze.

Sada, kada se dogodi Lunarna pomrčina punog Mjeseca u Škorpionu, shvatit ćete da možete uložiti samo toliko energije u nešto prije nego što prepoznate da je to već postalo ono što je trebalo biti. Iako je zagovaranje rasta u vezi važno, jednako je važno prepoznati kada vaše riječi naiđu na gluhe uši.

Ovaj tjedan očistite se od onoga što vas koči. Shvatite da želja za utjehom nije isto što i ljubav i dopustite sebi da prekinete s onim što samo zauzima prostor u vašem životu. Za nekoliko tjedana Jupiter ulazi u vaš znak, donoseći nove prilike, ali morate stvoriti prostor da se one dogode.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Promjena je neizbježna i često služi poboljšanju situacije za sve uključene. Opiranje promjenama iz straha ili brige za tuđe mišljenje sprječava vas da živite autentično. Ovaj tjedan Pluton započinje svoje retrogradno putovanje u Vodenjaku, donoseći transformaciju u vaš romantični život.

Pluton u Vodenjaku ostaje oko dva desetljeća, ali početne promjene često su najznačajnije. Pluton u Vodenjaku zadire u dubinu odnosa, propituje motive i dinamiku moći.

Transformacija zahtijeva rast pojedinca i odnosa. Dok se usredotočujete na posjedovanje svoje istine i dajete prednost onome što je dobro u odnosu na izgled, bitno je preispitati svoju definiciju ljubavi i idealne veze. Prilike su na horizontu, ali da biste ih u potpunosti prihvatili, ključno je bez straha prigrliti ono što uistinu jeste.

 

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Promjena je neizbježna i često služi poboljšanju situacije za sve uključene. Opiranje promjenama iz straha ili brige za tuđe mišljenje sprječava vas da živite autentično. Ovaj tjedan Pluton započinje svoje retrogradno putovanje u Vodenjaku, donoseći transformaciju u vaš romantični život. Pluton u Vodenjaku ostaje oko dva desetljeća, ali početne promjene često su najznačajnije.

Pluton u Vodenjaku zadire u dubinu odnosa, propituje motive i dinamiku moći. Transformacija zahtijeva rast pojedinca i odnosa. Dok se usredotočujete na posjedovanje svoje istine i dajete prednost onome što je dobro u odnosu na izgled, bitno je preispitati svoju definiciju ljubavi i idealne veze. Prilike su na horizontu, ali da biste ih u potpunosti prihvatili, ključno je bez straha prigrliti ono što uistinu jeste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Moglo bi se činiti kao početak vaše transformacije jer ste počeli biti iskreni o svojim osjećajima i vezi, ali u stvarnosti, proces je već započeo. U redu je polagati stvari dok ponovno stječete svoju moć i ponovno naučite vjerovati sebi, ali nemojte odgađati niti izbjegavati neophodan rad na promjeni. Kada ste u ključnoj točki u životu, suočit ćete se s izborima o tome kako nastaviti svoju transformaciju.

Svemir nudi prilike za priznavanje istine, vođenje neugodnih razgovora i prihvaćanje promjena. Lunarna pomrčina punog Mjeseca u Škorpionu ovaj će tjedan pojačati vašu želju za transformacijom, posebno u pitanjima intimnosti i istine. Iako uvijek imate slobodu izbora, odgađanje neizbježnog samo će otežati stvari. Iskoristite energiju ovog tjedna da razjasnite što želite i da nadvladate svaku sumnju u sebe. Oprost, za sebe i situaciju, ključan je korak u ponovnom preuzimanju vaše moći i prihvaćanju da je promjena u vašim rukama.