Ako ste Blizanac, Škorpija ili OVAJ znak u sedmici od 01. do 07. maja imat ćete NAJBOLJI ljubavni život i NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI

Ako ste Blizanac, Škorpija ili OVAJ znak u sedmici od 01. do 07. maja imat ćete NAJBOLJI ljubavni život i NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI

30 travnja, 2023 0 By Admin

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo je sezona koju volite. Zasigurno vam ne smeta travanj, ali svibanj – oh, tada se stvarno počinjete osjećati pozitivno i puno nade. I bili biste na meti u prvom tjednu svibnja jer vam predstoji toliko dobrih stvari. Ono što ćete primijetiti je da vas ništa ne uzrujava… A to je, za nekoga poput vas, definitivno vidljivo, jer su ‘uzrujanosti’ ono što vas tjera da oslobodite svoju odlučnost.

Međutim, ovaj tjedan djeluje kao umirujući melem na vašu psihu. Čini se kao da pred vama nije ništa osim zelenih svjetala, a ako odlučite slijediti put ljubavi i romantike, naići ćete samo na sreću i veliku sreću. Bez obzira jeste li sada slobodni ili u vezi, vaše će se ponašanje najviše primijetiti. Vi jednostavno niste za ništa osim za glatku plovidbu, a to ćete shvatiti jer ste opušteni, kao i svi oko vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Energija Lilit na samom vrhu tjedna stavlja vas u stanje uma u kojem vam ljubav postaje toliko važna da ćete učiniti sve što je potrebno da ona postane značajan dio vašeg života. Ovaj je tjedan posvećen liječenju vašeg zdravlja i ljubavnog života, Škorpione, a krajnje je vrijeme i za to. Pustili ste da stvari padnu na kraj puta, a sada ste otkrili da je prvi svibanj i ‘gdje je vrijeme nestalo’?

Taj stav će vam odgovarati tijekom ovog prvog tjedna dok ćete ubrzano raditi na popravljanju potrebnog popravljanja kako biste napravili mjesta u svom životu za ono što smatrate vitalnim. A to je vaš ljubavni život. Tko god vam je partner, bilo da je netko s kim ste bili u vezi ili netko novi, vidjet ćete promjenu na sebi i dobro reagirati na nju. Željen si i voljen, Škorpione, i to je sve zato što si ti to učinio takvim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Svibanj izvlači najbolje iz vas, Strijelce, i ovaj prvi tjedan će vam dati ono što uvijek očekujete da će vam svibanj pružiti, a to je ljubav, slatka ljubav. Pretpostavimo da ste netko tko ima poliamoričan stil života. U tom slučaju možete očekivati da ćete dobiti pažnju nekoliko zaljubljenih ljubavnika, a ako ste monogamni i vezani za jednu osobu, očekujte da će vas ovaj tjedan zbližiti.

Možda ćete primijetiti da ste vi i ova druga osoba na sličnim putovima; oboje želite ozdraviti. Oboje želite nešto ‘preboljeti’ i do trenutka kada dođemo do Punog Mjeseca u Škorpionu, vjerojatno biste taj podvig mogli smatrati ‘gotovim’. Ovaj ste tjedan na pravom putu i otkrit ćete da je ljubav u vašem životu također odličan sustav podrške koji će biti uz vas u svim vašim nastojanjima. Sretno!