ŠKORPIJA – Mjesečni horoskop za MAJ! -Pripremite se na buran mjesec, ali ipak ćete u konačnici biti zadovoljni!

ŠKORPIJA – Mjesečni horoskop za MAJ! -Pripremite se na buran mjesec, ali ipak ćete u konačnici biti zadovoljni!

28 travnja, 2023 0 By Admin

 

KARIJERA

Profesionalno, ovo je mješoviti mjesec za vas. Na poslu možete biti vrlo hrabri i donositi rizične odluke, od kojih vam neke mogu uspjeti. Možete komunicirati i dobro se slagati s ljudima na poslu, ali može biti nekih nesporazuma. Stariji će pohvaliti vaš rad, a juniori će posuđivati ​​ideje od vas, ali može biti neke unutarnje ljubomore. Na poslu se vidi neki agresivan čin koji može utjecati na vas. Bolje je izbjegavati negativne ljude na poslu i biti u društvu dobrih i pozitivnih ljudi. Klonite se kontroverzi.

 

 

POSAO

Ovo možda nije dobar mjesec za velike poslove. Poslovnici će možda morati otputovati kako bi istražili nova tržišta kako bi povećali prodaju. A zbog nepoznavanja mjesta i ljudi, mogu pogriješiti. Dakle, posao je sada možda prosječan, dogodit će se poslovi, ali poslovni novac može zapeti, isplate neće doći na vrijeme i tijekom prve polovice mjeseca dolazi do borbe, ali vaše će samopouzdanje biti neočekivano vrlo visoko. Možda ćete postići umjereni uspjeh u poslovima i trebate biti oprezni i strateški u svom razmišljanju da biste postigli dobre rezultate.

 

PROFESIONALISTI

Planetarna kretanja sugeriraju izazovno vrijeme za profesionalce. Unatoč iskrenim naporima, ne možete postići željene rezultate. Profesionalci mogu dobro proći ako svoje ciljeve i planove drže u tajnosti i izlažu ih samo kad za to dođe vrijeme. Inače, neki ljudi na poslu mogu ih iskoristiti. Moraju biti strpljivi i pozitivno se odnositi prema negativnim ljudima oko sebe. Probleme mogu prevladati ispravnim intelektualnim razmišljanjem.

 

 

ZDRAVLJE

Zdravlje može zabrinuti vašu obitelj ovog mjeseca, ali osjećati ćete se uvjereno da s vama ništa nije u redu i da će vas samopouzdanje riješiti bilo kakvih problema. Možda ćete biti u dobroj formi tijekom prve polovice mjeseca, ali u drugoj polovici morat ćete biti posebno oprezni. Dakle, bilo koja zdravstvena pitanja koja imate sada bi trebala biti pažljivo praćena. Bolje je obaviti sveobuhvatan liječnički pregled ako sumnjate kako biste kasnije izbjegli zdravstvene komplikacije. Jedite zdravu hranu i vježbajte.

 

 

STUDENTI

Studenti moraju naučiti nove stvari i moraju se prilagoditi novim promjenama, a ovo će im vrijeme možda biti izazovno, ali ako meditiraju i mole, to za njih može biti pozitivno. Oni se lako mogu omesti i demotivirati, te ne mogu pravdati svoje studije. Možda osjećaju da od roditelja očekuju previše očekivanja i mogu podleći pritisku. Nedostatak fokusa može utjecati na njihovo obrazovanje. Položaj planeta sugerira da studenti mogu dobiti savjete od članova svoje obitelji u vezi s obrazovanjem i njihovom budućnošću. Ako se usredotoče, mogu dobro proći na ispitima. Oni trebaju biti neustrašivi da bi uspjeli.

 

Povoljni datumi:

3, 4, 5, 6, 7, 8, 13 15, 16, 17, 20, 23, 25, 27, 28, 29, 30

 

Manje povoljni datumi:

1,2, 9, 10, 11, 12, 14, 18, 19, 21, 22, 24, 26

Stranice: 1 2