BLIZANCI – Mjesečni horoskop za MAJ!- Mjesec VELIKIH USPONA, PADOVA i PROMJENA! Očekujte neočekivano!

BLIZANCI – Mjesečni horoskop za MAJ!- Mjesec VELIKIH USPONA, PADOVA i PROMJENA! Očekujte neočekivano!

27 travnja, 2023 0 By Admin

 

KARIJERA

U vašem se poslu mogu dogoditi neki neočekivani događaji, od kojih neki mogu ići u vašu korist, a neki možda i ne. Ali imat ćete neko pozitivno olakšanje i naći ćete puno sreće i sreće. Um će vam biti usredotočen na neke neriješene probleme na poslu, a šef će vas pohvaliti za vaše vještine i hrabrost, ali zbog dodatnog posla možete imati mentalni stres. Svima će se svidjeti vaša smjelost u govoru i ugodno će se osjećati oko vas, ali pripazite da se ne uzrujavate i ne upotrebljavate oštre riječi. Možda preuzimate nove odgovornosti na poslu. Vaš naporan rad može dobiti priznanje za vaše vještine. No možda ćete više sreće pronaći odlaskom u inozemstvo nego boravkom u svojoj zemlji. Sad ćete zasjati. Dobit ćete svakakvu udobnost.

 

 

POSAO

Partnersko poslovanje može vam dati pristojne rezultate ovog mjeseca, posebno ako poslujete u inozemstvu. Možete sklapati poslovne ugovore s inozemnim klijentima i kupcima i svidjet će im se vaše ideje i pristup poslu. Možda imate nekih prepreka na putovanjima, ali ako ste strpljivi, možete ih riješiti i izaći kao pobjednik. Možete generirati neke nove poslovne potencijalne kupce i sklopiti dobre ugovore. Ali također možete upasti u probleme sa starijim osobama i nećete moći postići svoje profesionalne i poslovne ciljeve. Ako starijima otkrijete svoju strast i zanimanje, oni će vam možda biti podrška. Posao za vas možda trenutno dolazi iz skrivenih i neočekivanih izvora, ali morate djelovati oprezno.

 

PROFESIONALCI

Možete biti vrlo oštri i intelektualni, ali ne i bez malo osuđivanja. Upravo taj osuđujući pristup može im donijeti lovoriku, ali i dovesti ih u probleme. Stres na poslu se vidi, posebno ako se radi o izdavaštvu, računima i sektoru. Ovog će se mjeseca na vašem stolu nagomilati mnogi zadaci i možda ćete morati otputovati u inozemstvo zbog nekih neočekivanih projekata i radnih obveza, zato budite oprezni i svoje zadatke dovršite na vrijeme. Stariji vas mogu pohvaliti zbog vaše mudrosti i znanja. Ali nemojte ulaziti u bilo kakvu nepotrebnu raspravu. Budite oprezniji u govoru i ponašanju. Ako se ponašate pametno, možete dobiti unapređenje ili povećanje plaće.

 

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje sada vam može dovesti do uspona i padova, a vaše zdravlje može postati donekle slabo. No, planeti će također zaštititi vaše zdravlje i mogu vam pružiti dug život bez većih zdravstvenih problema. No, mogu biti neki neočekivani problemi povezani sa zdravljem. Možda imate stres povezan s poslom. Pokušajte ne biti pod stresom i bavite se jogom za dobro zdravlje. Molite se i meditirajte svaki dan za dobar život.

 

 

STUDENTI

Studenti se mogu bolje provesti nego prethodnog mjeseca, ali što se tiče budnosti, možda se neće osjećati baš pozitivno. Vjerojatna je neka letargija i nepotreban stres i napetost, ali dobra stvar je što učenici mogu steći oštar um. Planeti mogu izazvati previše prepuštanja udobnosti i neke smetnje. Ali ako se usredotoče, mogu steći dobre intelektualne vještine, a to im može učiniti učenje puno lakšim. Sada je moguće inozemno obrazovanje. Planeti mogu pomoći vašem visokom obrazovanju i mogu vas natjerati da izvodite studije povezane s istraživanjem. Stipendiju možete dobiti ako se iskreno potrudite i uložite potreban naporan rad.

 

Povoljni datumi:

7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 29, 30

 

Neusretljivi datumi:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 18, 20, 26, 27, 28

Stranice: 1 2