HOROSKOP RASTANKA: OVA 3 znaka će ipak prekinuti svoju ljubavnu romansu za vrijeme prve četvrtine Mjeseca u Lavu od 26. aprila

HOROSKOP RASTANKA: OVA 3 znaka će ipak prekinuti svoju ljubavnu romansu za vrijeme prve četvrtine Mjeseca u Lavu od 26. aprila

24 travnja, 2023 0 By Admin

Suočite se s tim, kad god se približimo drugom ljudskom biću, riskiramo da poželimo pobjeći od njega, a kada su te veze romantične, naša srca su na kocki.

Žurimo u romanse s idejom da, budući da su naši osjećaji tako jaki, moramo biti na putu da stvorimo najveću ljubav u svom životu.

Kako ovo može biti išta manje od najboljeg i zašto bismo ikada htjeli prekinuti?

Tijekom ovog tranzita mogli bismo postati malo realističniji u pogledu ljubavi u kojoj se nalazimo i realnosti kamo ova veza ide.

Nakon nekog vremena, za neke ljude, partnerstva koja smo se toliko trudili održati mogu doći do mjesta gdje ne možemo vidjeti što je dobro u njima.

Tamo gdje je sve što smo nekada vidjeli bilo savršenstvo, na neki način smo se pripremili za razočaranje koje sada doživljavamo.

Ovaj tranzit dopušta nam da vidimo da postoji nešto više od toga i da bismo mogli saznati što je to točno. Tog dana će mnogi od nas otkriti da zapravo žele da to završi. Tužno ali istinito.

Uvijek pretpostavljamo da je prekid taj traumatičan događaj koji obećava da će nam ostaviti nered, a to nije nužno točno, ili bolje rečeno, to nije sve.

Ponekad je prekid veze ono što MORAMO učiniti kako bismo vratili zdrav razum. Ne postoji pravilo koje kaže da se ne smijemo rastati, a energija Urana potiče tu ideju.

Određeni znakovi zodijaka prihvatit će tu ideju u ovom razdoblju i nastaviti s njom.

Tri horoskopska znaka koji će  prekinuti vezu :

1. RAK

Samo da sebe poštedite više muke, iznijet ćete ideju o prekidu, s voljenom osobom.

Vrlo dobro poznajete sebe, i znate da kada stvari počnu biti klimave, na način na koji se sada osjećaju u vašoj vezi, najbolje je da pobjegnete.

Tako je. Ne osjećate se dovoljno jakim da igrate igru ​​naprijed-natrag i radije biste je prekinuli prije nego što se pretvori u pobunu.

Nemaš snage boriti se i zadnje što želiš je braniti se. Dakle, vi i vaš partner nećete vidjeti razloga da se držite zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pokušali ste i nije uspjelo. U redu je. Ovo nije test izdržljivosti; želite van i to bi trebalo biti ono što vam najbolje odgovara. U redu je. Niste ovdje na Zemlji da patite.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2