ŽENE rođene u OVOM ZNAKU često NIKADA ne pronađu svoju SRODNU DUŠU. One kao da su OSUĐENE na ŽIVOT BEZ LJUBAVI ili SAMOĆU

ŽENE rođene u OVOM ZNAKU često NIKADA ne pronađu svoju SRODNU DUŠU. One kao da su OSUĐENE na ŽIVOT BEZ LJUBAVI ili SAMOĆU

20 travnja, 2023 0 By Admin

Nije nametljiva, ne voli se isticati i privlačiti pažnju na sebe sa bilo čime. Vrlo je vrijedna i predana je poslu koji radi. Dok većina ne voli samoću, ona se vrlo dobro snalazi i osjeća u samoći.

Žena Jarac je realista. Ona od veze i od partnera ne očekuje nikakva čuda. Ne očekuje pretjerane trenutke radosti i velike izljeve ljubavi.

Ne traži niti želi biti partnerov centar svemira, jedina želja i jedina misao. Zbog takvog stava, ne doživi često onu pravu i iskrenu ljubav.

Nije zaljubljive prirode i jako dugo joj treba da zavoli muškarca. Čak i kada zavoli, ne želi to sama sebi priznati. Potrebno joj je određeno vrijeme da sama sebi prizna da ipak voli.

Ali zato kada se odluči na korak dalje, to je onda najčešće za cijeli život. Na žalost, žena Jarac često ostane sama i dočeka starost sama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako postoje slučajevi kada već u odmaklim godinama stupi u brak iz nekih svojih razloga i straha od samoće, a ne zbog ljubavi i iskrenih osjećaja.

Stranice: 1 2