HOROSKOP ZASLUŽENE LJUBAVNE SREĆE: OVA 3 znaka će svoj ljubavni život dovesti do savršenstva zahvaljujući Mjesecu nasuprot Uranu od 9. aprila!/

HOROSKOP ZASLUŽENE LJUBAVNE SREĆE: OVA 3 znaka će svoj ljubavni život dovesti do savršenstva zahvaljujući Mjesecu nasuprot Uranu od 9. aprila!/

7 travnja, 2023 0 By Admin

Dobit ćemo priliku poraditi na onome za što vjerujemo da je pošlo po zlu u našoj ljubavnoj vezi.

Ovaj je tranzit pun ljubavi i vrlo je koristan, ali način na koji djeluje na nas je kroz svađu. Drugim riječima, moramo doći do dna prije nego što ugledamo svjetlo.

Moramo se svući i shvatiti koliko sve vrijedi kako bismo mogli spasiti dobro i riješiti se lošeg. Čineći to, ne samo da možemo spasiti svoje odnose, već ih možemo usmjeriti u pravom smjeru.

Naši ljubavni životi će se poboljšati. Možda ne mislimo da je to moguće, ili čak možemo vjerovati da su na rubu propasti; nisu, a mi ne idemo nigdje.

S ovim tranzitom skloni smo previše razmišljati o stvarima i u svojim nastojanjima otkrivamo mnogo više nego što želimo znati. Sada kada se moramo suočiti s tim neželjenim sjećanjima – ili istinama, moramo se nositi s njima. Ako doista volimo svoju osobu, tada ćemo se čvrsto držati i učiniti da stvari funkcioniraju.

Dakle, za neke horoskopske znakove saznat ćemo što smo sposobni učiniti u smislu rasta i prihvaćanja osobe s kojom smo u vezi. Možda ćemo čak i sami sebe iznenaditi tijekom ovog vremena.

Nema razloga odbaciti ovu vezu. Postoje rješenja koja nam se konačno stavljaju na raspolaganje.

Tri horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava:

1. BIK

Uložili ste previše vremena i energije u romantičnu vezu u kojoj se trenutno nalazite da biste pustili da se stvari raspadnu, a na nekoj razini znate da to neće doći do tog mjesta.

Radije biste uložili posljednji napor da stvari uspije, a osjećate se dovoljno jaki da vjerujete da ćete uspjeti.

Tijekom ovog tranzita više ćete nego ikad željeti osjećaj sigurnosti; stvar koja ti je nedostajala predugo.

Čak i ako je odnos koji imate s tom osobom klimav i nestabilan, ipak vjerujte u potencijal koji postoji i ne namjeravate ga pustiti.

Ono što pomaže vašem stavu tijekom ovog vremena je entuzijazam koji pokazuje vaš partner, koji apsolutno NE želi dopustiti da ovo propadne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš ljubavni život će se poboljšati i to zato što obje strane vjeruju u njega svim srcem.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2