Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 30. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 30. mart

28 ožujka, 2023 0 By Admin

Prva četvrt Mjeseca ušla je u astrološki znak Raka, a to znači velike novosti u sreći i ljubavi za ljude koji izlaze, zaljubljeni su ili su već u ljubavnoj vezi s nekim. Budući da tranziti Raka imaju tendenciju potaknuti osjetljivost i suosjećanje kod toliko ljudi, tijekom faze prve četvrtine Mjeseca, možemo vidjeti da naši osjećaji prema ljudima s kojima smo imaju tendenciju rasta. Mjesečeve mijene prve i zadnje četvrtine doslovce su ‘na pola puta’. To implicira da ćemo danas tijekom prve četvrtine Mjeseca u Raku, podići ove odnose na višu razinu ili ih u potpunosti riješiti.

Zanimljiva je vijest da ćemo, budući da je to djelić Mjesečeve energije, vjerojatno nastojati da ga zadržimo na okupu i izgradimo ono što imamo. Ovo je dobar dan za tri horoskopska znaka u astrologiji da izgovore riječi koje smo željeli, ali smo se bojali da smo previše ranjivi da bismo ih pustili ‘iz torbe’. Drugim riječima, ovaj dan je savršen da kažete: “Volim te.”

Smiješno je kako nas te riječi zaustavljaju na putu. Možemo to govoriti cijeli dan polu-poznanicima na društvenim mrežama, ali stavimo se licem u lice s nekim koga zapravo volimo, i smrznemo se kao da nam je FBI upravo razvalio vrata i izdao naredbu. Danas, osjećat ćemo se dovoljno slobodnima da izgovorimo riječi i mislimo ih. A te riječi, kada su izgovorene iskreno, potencijalno bi mogle promijeniti cijelu sliku…na bolje.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 30. marta:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

U ovom slučaju možeš ići u bilo kojem smjeru, ali dobar dio je to što si odlučio dopustiti sebi vjerovati u ljubav, i stoga ćeš to iskusiti danas. Čekaju vas velike stvari, koje ovise o vašoj volji da sudjelujete. Dakle, kreni, donosi velike odluke i mijenjaj svoj život… jer ti pada na pamet da si ti glavni i da slučajno imaš nekoga u svom životu tko je spreman, voljan i sposoban dijeliti njegov život s vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda imate dublji plan u zalihi, kao što je kamo želite ići s vezom i koliko daleko, postoji li uopće granica… Ali za sada ste zadovoljni što provodite kvalitetno vrijeme s tom osobom, istražujući svijet ljubavi, zajedno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2