KARTE OTKRIVAJU što te čeka u narednoj sedmici. IZABERI JEDNU i SAZNAJ! Jedna donosi OGROMNU SREĆU!

KARTE OTKRIVAJU što te čeka u narednoj sedmici. IZABERI JEDNU i SAZNAJ! Jedna donosi OGROMNU SREĆU!

23 ožujka, 2023 0 By Admin

DRUGA KARTA:

Druga karta će vam donijeti povoljne dane i povoljne situacije. Mnoge stvari će se okrenuti u vašu korist. Nizat ćete poslovne uspjehe, ali i one u ljubavnom životu. Riješit ćete jedan problem koji vas veoma opterećuje i nemir vam stvara.

Nestat će sumnja za jednu osobu o kojoj ste čuli glasine i time izgubili povjerenje u tu osobu. Ponovo ćete povratiti povjerenje. Idući tjedan donijet će vam i neke nove susrete iz kojih bi se moglo izroditi prijateljstvo, ali i nešto više od toga.

Na vaše zadovoljstvo, osoba koja je dio vašeg tima s poslovne strane, više neće biti dio tima. Vaša poslovna atmosfera postat će daleko podnošljivija i ugodnija.

 

 

TREĆA KARTA:

Ova karta je karta upozorenja što se tiče međuljudskih odnosa. Budite oprezni ne samo sa ljudima koje ne poznate i koji vam nisu od velikog značaja. Posebno obratite pažnju na ljude kojima kojima vjerujete u potpunosti i onim ljudima kojima vjerujete djelomično.

Netko u vašoj blizini radi nešto što bi vama moglo naškoditi. Posebno obratite pažnju na ljude u poslovnom okruženju. Netko od tih osoba spletkari protiv vas. Tijekom idućeg tjedna bit ćete prevareni i povrijeđeni od osobe od koje to ne očekujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što se od vas traži je da pokažete veliki oprez, ali ništa manje i mudrost. Morate biti oprezni i mudri, ali isto tako i intuitivni. Ne slušajte svaki put glas srca, nego i glas razuma. Ne znači ako u nekoga imate bezgranično povjerenje da vas ta osoba nije u stanju prevariti i povrijediti. Svakako budite oprezni.

Stranice: 1 2