KARTE OTKRIVAJU što te čeka u narednoj sedmici. IZABERI JEDNU i SAZNAJ! Jedna donosi OGROMNU SREĆU!

vam

Karte proriču budućnost. Ponudili smo vam tri karte. Izaberite kartu koja vas najviše po nečemu privlači i otkrit ćemo vam što vas čeka u idućoj sedmici…

 

PRVA KARTA:

Prva karta će vam donijeti razne promjene. Neke pozitivne, ali neke možda i po vašem mišljenju negativne. Tijekom idućeg tjedna, moći ćete promijeniti radno mjesto ukoliko to budete željeli. Otvorit će vam se takva prilika. Vi to zapravo i želite, ali nemate hrabrosti, a ni snage za takvu promjenu.

Ne volite promjene i teško se upuštate u rizik, odnosno u situacije za koje ne znate kakav će biti ishod. Zbog toga bi vam ova poslovna prilika mogla propasti. Daleko više bi imali da ste imali hrabrosti upustiti se u rizik.Volite sigurnost, a samim time ste se naučili zadovoljiti sa manje.

Na planu ljubavi postoje nekakve tajne. Partner vam po nekim pitanjima nije potpuno iskren. Čak se ne radi o nevjeri, nego sasvim nešto drugo. Neke stvari vam se zapravo boji reći, jer se boji kako ćete vi to prihvatiti i kakva će biti vaša reakcija.

Oni slobodni, samim krajem idućeg tjedna, odnosno za vikend, naći će se u većem društvu. Neka lica će biti poznata, a neka nepoznata.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nepoznato lice ćete upoznati i daljni tijek događaja dovest će do zbližavanja. Nakon toga, započet ćete ljubavnu vezu, ali ta veza, po svemu sudeći, neće dugo potrajati.

Nastavak na idućoj strani…

KARTE OTKRIVAJU što te čeka u narednoj sedmici. IZABERI JEDNU i SAZNAJ! Jedna donosi OGROMNU SREĆU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top