Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

20 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 21. ožujka

Vaša je sezona Ovna i svemir je na vašoj strani. S Jupiterom u vašem horoskopskom znaku do svibnja, doista ste dobili ključeve kraljevstva; morate se pobrinuti da vaša sumnja ne ukrade nadu u najbolje trenutke koji dolaze. Ovotjedni mladi mjesec savršen je trenutak da ustanete i prisjetite se kakav je osjećaj ponovno vjerovati u sebe. S Mjesecom koji vam daje svježi novi početak unutar vaše prve kuće, to znači da će sve teme koje se odnose na vas isplivati na površinu, što također znači da se nema potrebe bojati promjena koje ste tražili.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 21. ožujka

Pluton se kreće kroz Jarca od 2008. godine, što je značilo spoznaju da će samo najbolje od svega biti dobro. Sve tako-tako ili malo više se nije toleriralo. Radilo se o tome da naučite da je život vrijedan vašeg apsolutnog punog pozitivnog i nevjerojatnog da. Ako je ne, onda bi vjerojatno trebao biti ne. Ovaj tjedan, dok Pluton počiva na dvadeset devetom stupnju Jarca, smatra se sudbinskim, njegov sekstil Sunce u Ribama i na konačnom stupnju tog vodenog znaka. Ovo je sjecište između vaše devete kuće i sektora sreće i vaše jedanaeste kuće, prostor koji upravlja vašim ugledom, prijateljima i društvenim ugovorima koji upravljaju vašim životom. U ovom završnom stupnju čekaju vas neki veliki ah-ha trenuci, zajedno s prilikama obojenim zlatom.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 23. ožujka

Kako Pluton, gospodar podzemlja, započinje svoje novo putovanje ovaj tjedan u znaku Vodenjaka – počet ćete ubirati dobrobiti ovog patuljastog planeta. Iako Pluton možda često ne pravi toliko buke kao Venera ili Mars, koji ovaj tjedan napušta vaš horoskopski znak nakon rijetkog sedmomjesečnog boravka – on vlada stvarima koje mijenjaju cijeli vaš život. Tijekom Plutonovog boravka u Vodenjaku, on će aktivirati vašu devetu kuću do 2043., što predstavlja da stvarno krećete u novo poglavlje života. Promijenit će se vaša uvjerenja, promijenit će se tko vas okružuje i promijenit će se način na koji vidite svijet. Ali vjerujem da je ovo doista početak nevjerojatnog poglavlja, pogotovo jer će Saturn u Ribama isticati profesionalne teme i teme karijere u sljedećih nekoliko godina. Raširi ta krila, Blizanče; vrijeme je.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 25. ožujka

U tjednu koji je pred vama dobit ćete poticaj za sebe i planove jer Mars prelazi u znak Raka. Mars je planet ambicije, motivacije, sek*a i muške energije. Odgovoran je za ono što činite u životu i biti u stanju postići ili raditi kroz bilo koji izazov. Ovaj tjedan dok prelazi u znak Raka, naglašava vaš osjećaj sebe dok vlada vašom prvom kućom. Mars u Raku traži veću emocionalnu povezanost, ali ona također može biti pojačana jer sve osjeća intenzivnije. Za vas je fantastično vrijeme da poštujete svoje snove, želje, potrebe i uvjerenja energijom iza Marsa koja vas motivira naprijed. Recite da životu i ne bježite od bilo kakvog rizika, jer vas svemir doista vodi da se ne bojite zagovarati sebe ili stvarati ono što istinski želite.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 21. ožujka

Energija Ovna vlada vašom devetom kućom ili sektorom sreće u vašoj natalnoj karti. Ovo je dio vašeg života koji upravlja svim oblicima ekspanzije i obilja, uključujući učenje, putovanja, obrazovanje, avanturu, pa čak i duhovnost. Budući da je ovaj dio vaše karte aktiviran od veljače, došao je u fokus da biste se proširili izvan onoga što ste mislili da je najbolje i iskoristili priliku za nešto novo. Ovaj Mladi Mjesec u znaku Ovna, drugi od dva, donijet će monumentalan novi početak za ove teme u vašem životu, posebno zato što se događa na kritičnom nultom stupnju Ovna. Kritične nula stupnjeva naglašavaju nove početke i gotovo stavljaju supermoć svemira iza njih. Ovaj tjedan sve je u vašim snovima i dopuštanju da vjerujete da je život još nevjerojatniji i veći nego što ste ikada mogli zamisliti.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 25. ožujka

Dok se toliko toga u astrologiji mijenja ovog tjedna, posebno kako se patuljasti planet Ceres pomiče u vaš horoskopski znak Djevice, sreća za vas dolazi ovaj tjedan kada usporite i dodirnete svoje emocionalno tijelo. Vi ste zemaljski znak koji iscjeljuje, onaj koji ima ogromnu moć brinuti se za druge isto koliko i za sebe.

Ali da biste iskoristili ovu sposobnost, morate biti povezani s ovim dijelom sebe. Ovaj tjedan dok Mjesec prolazi kroz zemljani znak Bika, aktivira vašu devetu kuću ili sektor sreće. Mjesec vlada vašim emocionalnim ja, stoga uzmite vremena krajem tjedna, od 23. do 25. ožujka, da provjerite kako se osjećate u vezi sa svime u svom životu i kako možete poštovati više svoje istine, što naravno je uvijek mjesto gdje će vaša sreća biti u izobilju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2