Ako ste Jarac, Ovan i OVAJ znak,  ovaj utorak, 21. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Jarac, Ovan i OVAJ znak, ovaj utorak, 21. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

20 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Jupiter u vašem horoskopskom znaku bio je i nastavit će se baviti ekspanzijom unutar vašeg života ove godine, posebno ako poštujete svoju istinu. Ovo je vrijeme da se vratite svom unutarnjem ratniku kako biste se mogli sjetiti da ćete na kraju živjeti život kakav želite samo ako radite na tome da ga stvorite. Jupiter će biti na ovom mjestu do svibnja, što će vam pomoći ne samo da povratite svoju unutarnju snagu, već vam također pomoći da se usredotočite na to što obilje znači za vas. Danas se Merkur pridružuje Jupiteru u Ovnu, spajajući ekspanziju i riječi koje će vam pomoći da je stvorite.

Normalno je prolaziti kroz faze u životu u kojima sumnjate u sebe ili svoju sposobnost da promijenite stvari, ali imate nevjerojatno svjetlo oko sebe. A danas je cilj pomoći vam da to sami uvidite. Riskirajte danas. Prigrlite svoju unutarnju snagu i govorite s autoritetom umjesto sumnje. Vjerujte da osjećate da to činite s razlogom i vjerujte da će, sve dok ste vjerni sebi, sve uvijek ispasti bolje nego što ste mogli planirati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Merkur danas konačno napušta vaš horoskopski znak jer prelazi u Ovna, pridružujući se Jupiteru i darujući vam snagu vaših riječi. Merkur je planet koji vam doslovno pomaže da izrazite svoje srce i snove u postojanje. I dok ima koristi u Ribama, počet ćete osjećati razliku s njim sada u Ovnu. Trebali biste se osjećati samouvjereno, usmjerenije, pa čak i ambiciozno kada je u pitanju ono što želite stvoriti sljedeće u svom životu. Merkur i Jupiter zajedno u ovom dijelu vaše karte govore o financijskom obilju. Kao i o zadovoljstvu i ljubavi zahvaljujući životu koji je usklađen s vašom istinom.

Danas je sjajan dan da provedete vrijeme fokusirajući se na ono što želite stvoriti za tu sljedeću razinu svog života i gdje ste još uvijek sumnjali u sebe. Sada kada je Saturn u vašem znaku koji potiče na ozbiljnost i predanost, na stvari ćete gledati sasvim drugačije nego što ste to činili čak prošlog mjeseca. Zgrabite ovu energiju i maksimalno je iskoristite kako biste se mogli osvrnuti sa zahvalnošću na izbore koje ste napravili – umjesto da žalite za onima koje niste.

Stranice: 1 2