Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 20. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 20. mart

19 ožujka, 2023 0 By Admin

Opet postoje tri horoskopska znaka koji će biti najsretniji u ljubavi 20. marta 2023. Širokoumnost i prihvaćanje osobine su koje će nas na današnji dan voditi prema uspjehu. Moći ćemo napredujemo s našim planovima jer imamo korisnu potporu tranzita, Mjeseca u sekstilu Jupitera, koji nam donosi sreću u ljubavi, zdravlju i karijeri. Uvijek je dobro znati da smo zdravi, bogati i mudri, a ako na tu hrpu možemo baciti ljubav, tim bolje.

Tranzitni Mjesec u sekstilu Jupiter radi na tome da nam omogući da vidimo obje strane novčića, što znači, ako smo, kojim slučajem, na rubu svađe s našim romantičnim partnerima oko nečega, skloni smo biti otvoreniji i suosjećajniji tijekom ovog tranzita. Možemo vidjeti njihovo gledište i ne osjećamo toliku potrebu da se branimo. Zapravo, ne smeta nam ni ‘izgubiti’ bitku jer, za vrijeme Mjesečevog sekstila Jupitera, znamo da će dugoročno sve ispasti kako treba.

Mjesečev sekstil Jupiter otvara naše umove i daje nam do znanja da ništa nije tako ozbiljno kao što mi to činimo, pogotovo kada smo dramatično raspoloženi. Zaustavljamo se prije nego što odemo predaleko, a to je samo po sebi veliki napredak. Dan ovisi o ovoj vrsti predviđanja i razumijevanja, a tri horoskopska znaka će se iz prve ruke upoznati s utjecajem Mjeseca u sekstilu Jupitera. Razumijemo ih. Stoga ne osjećamo potrebu da ih napadamo.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 20. marta:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ako postoji jedna stvar na koju se možete osloniti u ljubavi i romantici, to je da znate s riječima, a kada želite biti otvoreni i iskreni, nemate problema prijeći na stvar. Također ste sretni utoliko što se okružujete ljudima koji su istomišljenici po tom pitanju, a među tom skupinom je i vaš partner.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi i vaš partner pronaći ćete povjerenje jedno u drugo tijekom tranzita Mjeseca sekstila Jupitera jer pogledate oko sebe i vidite koliko prijevare ima trenutno u svijetu. Okrenete se jedno drugome u ovakvim trenucima jer je tako dobro znati da zaista postoji netko tko razumije vaš tempo i vaše potrebe. Tijekom Mjesečevog sekstila Jupitera, zajedno ćete rasti i uživat ćete u svakoj minuti vožnje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2