SLOMLJENO SRCE: OVIM znacima će SRCE SLOMITI osoba koju VOLE NAJVIŠE na svijetu!

SLOMLJENO SRCE: OVIM znacima će SRCE SLOMITI osoba koju VOLE NAJVIŠE na svijetu!

19 ožujka, 2023 0 By Admin 2

STRIJELAC

Vi nikako ne zaslužujete slomljeno srce, ali sudbina je takva da ćete ga imati. Iznevjerit će vas osoba koju najviše volite, bit će to istinski šok za vas, šok od kojeg se nećete dugo oporaviti.

Veliko razočarenje u partnera razarat će vas iznutra, teško ćete se nositi sa mješavinom ljutnje, bola i patnje. Nikako to niste zaslužili, ali tako će biti. Na tako nešto ne možete utjecati.

Vaša ljubav prema partneru rasla je s vremenom i vi ste smatrali da je to osoba sa kojom ćete ostarjeti. Međutim, u trenu se sve promjeni i baci u vodu sve vaše planove.

Postupci partnera neće vam dati puno mogućnosti. Vašoj ljubavnoj vezi vjerojatno se bliži kraj. Ostat će samo bol zbog vjerovanja pogrešnoj osobi i ljubavi prema takvoj osobi.

Koliko god kajanja partner pokaže zbog stvari koje je uradio, vjerojatno to nije bilo prvi put, a sigurno neće biti ni zadnji. Težak period je pred vama, period u kojem ćete se boriti sami sa sobom, a ta borba je najteža. Izgubljeno povjerenje osobe koju ste voljeli svim srcem ostavit će traga na vama.

Slomljeno srce urezat će vam ožiljak duboko u vama koji će uvijek ostati bolan. S vremenom ta bol će slabiti, ali pojavit će se trenutci kada će ponovo postati jaka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Saznanje koje je pred vama porušit će vašu vjeru u ljubav i trebat će proći puno vremena da se ta vjera vrati. Možda osoba koju ćete upoznati u jednom budućem trenutku bude osoba dostojna vas i dostojna vaše ljubavi. Do tada, slijedi tuga , bol i slomljeno srce.

Stranice: 1 2