Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 19. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 19. mart

18 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kao Blizancima, tranziti kao što je Sunce u konjunkciji s Merkurom posebno su dobri za vas, jer vam pomažu da stvari stavite u perspektivu. U vašoj vezi osjećate se kao da ste možda pretjerali sa svojim zahtjevima prema partneru; to je kao da ste željeli da postane neka vrsta savršene osobe u vašim očima, a sve što on može biti je on sam.

Tijekom Sunca u konjunkciji s Merkurom, prepoznajete da je sasvim u redu takav kakav je, a njegovo prihvaćanje vas dira u srce; tako ste ga strogo osudili, a ipak je stajao uz vas, znajući da ste samo uznemireni svojim unutarnjim demonima. Danas je dan kada ćete otpustiti te demone i dopustiti da ljubav u vašem životu postane vaš glavni prioritet. Sretni ste što ste u društvu osobe koja vas najviše voli i prihvaća.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Možda ćete se danas probuditi toliko nadahnuti da ćete nekoliko trenutaka provesti jednostavno nasmiješeni kao potpuni glupan. Pada vam na pamet danas, da se osjećate dobro u životu i da većina ove pozitivne vibre počinje onim što osjećate prema svom romantičnom partneru. Ne samo da volite tu osobu, već vam se zapravo počela sviđati, i iako to zvuči kao da bi trebalo biti gotovo, nije uvijek. Neki ljudi s vremenom izgube prijateljstvo u ljubavnoj vezi, ali za vrijeme Sunca u konjunkciji s Merkurom, ne dopustite da se to dogodi.

Zadovoljni ste time da odbacite pretpostavke koje ste napravili o svom partneru jednostavno zato što su neistinite. Predugo ste se držali ove laži uma i jasno je da vaš partner nije tako loš kao što ste ga prikazali. To je jasan znak da je Sunce u konjunkciji s Merkurom na djelu. Danas je dobar dan za vas jer ste konačno otkrili kako se osloboditi svojih mentalnih zamki.

Stranice: 1 2