Ako ste Strijelac, Blizanci i OVAJ znak, ovaj četvrtak, 16. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Strijelac, Blizanci i OVAJ znak, ovaj četvrtak, 16. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

15 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mars u vašem znaku donio vam je neke odgode, posebno što se tiče donošenja osobnih odluka o vašem životu. Kao zračni znak, skloni ste brzom djelovanju i razmišljanju o posljedicama kasnije ili čak izbjegavanju razmišljanja o njima. Međutim, dio vaše trenutne priče i rasta bio je usporiti i razmisliti o tome što vas motivira da donosite odluke koje donosite i oslanjati se na ono što možete naučiti ako ne možete jednostavno pobjeći ili pobjeći od situacije u kojoj vam je neugodno.

Vidite kako se pojavljuje put o većoj strasti, svrsi, pa čak i priznanju za vaš trud. Pojavljuje se tema u vašem profesionalnom životu. Ova stalna priča također je bila o odabiru puta koji je pravi za vas i ne dopuštanju nikome, čak ni romantičnom partneru, da stane na put onome čemu se osjećate primoranim. Danas graciozno ublažite odlučnost, pa iza sebe ostavljate samo ono što ste prerasli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Toliko toga se promijenilo, ali možda će vam biti teško vidjeti učinke te transformacije u vlastitom životu. Možda ste bili privučeni da se počnete više fokusirati na svoj dom, izgraditi usklađeniju obiteljsku jedinicu, iscijeliti svoje unutarnje dijete ili se čak preseliti u novi dom ili geografsku lokaciju. Bilo je to vaše putovanje, čak i razmišljanje o tome što dom uopće znači za vas, riba koja ne prestaje plivati. Sada dolazi finale koje će omogućiti novi rast i svjetlo.

Njih dvoje su vas naučili za što se vrijedi boriti, ali su vam također promijenili perspektivu o tome što je to. U redu je ako su vam sada najvažniji oni s kojima dijelite život. U redu je ako vas je rast i širenje u svijet naučilo da je jednostavno i tiše bolje. Saturn je upravo ušao u vaš horoskopski znak, pomažući vam da ostvarite sve svoje snove sljedećih nekoliko godina, upravo će sada oni koji su vam najvažniji biti s vama u vožnji.

Stranice: 1 2