HOROSKOP od 15. do 31. Marta: SREĆA, MIR i BLAGOSTANJE konačno će zavladati životima OVIH znakova, a nakon teških dana to su i zaslužili…

HOROSKOP od 15. do 31. Marta: SREĆA, MIR i BLAGOSTANJE konačno će zavladati životima OVIH znakova, a nakon teških dana to su i zaslužili…

14 ožujka, 2023 0 By Admin

VAGA

Razmišljate o pametnim rješenjima, ali će im trebati vremena da se pravilno implementiraju u situaciju koju pokušavate riješiti.

Pravo je vrijeme za romantiku, veze koje su vrlo različite od onih na koje ste navikli. Ne potiskujte emocije koje vas konačno usmjeravaju u novom smjeru i otvaraju vrata za nešto uzbudljivo.

 

ŠKORPIJA

Niste bili u blizini nekih ljudi dovoljno dugo da biste izgradili čvrsto mišljenje o njihovom ponašanju, ali osjećate da nešto nije u redu i vaš osjećaj vas prečesto upozorava. Držite distancu tamo gdje je distanca potrebna, svjesni da vam je cilj zaštititi vlastiti mir.

Ako niste bili u kontaktu s ljudima koje volite, ovo je dobro vrijeme da ih nazovete i uživate u nekim dijalozima podrške, dok pridajete pažnju dijelovima svog srca koje treba njegovati.

 

STRIJELAC

Ono što pokušavate razviti i pomoći da procvjeta može imati ozbiljne prepreke. Ne možete promijeniti način na koji prelazite vlastitu granicu, ali možete zadržati distancu od stvari koje su nezdrave za vaše tijelo, srce ili um. Što god se dogodilo, niste raspoloženi tolerirati stvari koje više ne želite.

Odabrani put nije uvijek najbolji, ali je savršen put za učenje o sebi. Kako se obrasci u vašem životu ponavljaju, samo je pitanje vremena kada će vaši uvidi spasiti stvar.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Postoje ciljevi od kojih jednostavno ne želite odustati, čak i ako su u suprotnosti s najboljim interesima vašeg tijela u ovom trenutku. Ako ste u miru sami sa sobom, čini se da ništa nije teško postići i progurati. Uzmite si vremena i budite strpljivi s rezultatima koje očekujete.

Riječi će pokazati puno više nego što ste mislili. Usredotočite se na jednu ispravnu rečenicu radije nego da pokušavate objasniti sebe ili prenijeti svoje misli u sjajni omotni papir kako bi ih netko drugi lakše pronašao. Ova jasnoća je vaša kvaliteta.

 

VODOLIJA

Morate razmisliti o svim mogućim posljedicama, čak i ako nemaju mnogo veze s prvim što vam padne na pamet. Ne riskirate samo ono što je očito, već i ono što je skriveno od očiju.

Ako osjećate da vas netko uzima zdravo za gotovo, komunicirajte slobodno i otvorenog uma. Svatko ima potpuno drugačiju perspektivu, no neki se isprepliću na najdivniji način.

 

RIBE

Postoji pravi način da se stvari obave, ali i brz način za koji niste baš raspoloženi. Ovisno o vrijednosti i važnosti pitanja, ne biste trebali razbijati glavu ako nemate bit za koju se možete uhvatiti i što dugoročno njegovati i njegovati.

Provedite onoliko vremena koliko je potrebno da prepoznate vlastite emocije i ono što one žele reći. Postoji jezik vašeg unutarnjeg svijeta koji zahtijeva da budete spori, postojani i stabilni kako biste mogli slušati.

Stranice: 1 2