Tri horoskopska znaka koji će konačno imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI LJUBAVNI HOROSKOP u sedmici od 13. do 19. marta

Tri horoskopska znaka koji će konačno imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI LJUBAVNI HOROSKOP u sedmici od 13. do 19. marta

12 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Imate tendenciju komplicirati stvari jednostavno zato što ste pomalo hiperanalitična osoba, a kada tražite istinu, želite istinu i ništa osim istine. Ovaj tjedan vam je omogućio da pojednostavite svoje misli, a ono što ćete dobiti za svoj trud je pojednostavljen pogled na vezu u kojoj se nalazite. Možda se čak pitate zašto ste proveli toliko vremena pretjerano analizirajući sve, jer vas to zapravo nikada nije učinilo osjećati se sretno kao ovaj tjedan.

Odricanje od potrebe da sve kontrolirate ključ je da vaš tjedan i ostatak tjedana zajedno funkcioniraju. Uvijek ćete moći izraziti svoje mišljenje, ali konačno ste shvatili da ponekad ‘kad razmišljaš, smrdiš’. Razmišljanje sve uništava, a ovaj tjedan vam daje odmor od razmišljanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovo je još uvijek vaša sezona sunca, Ribe, i poznavajući vas, radit ćete taj posljednji univerzalni trik za svu njegovu vrijednost. Osjećate se dobro zbog smjera u kojem vaša karijera i kreativni život idu, a to se odražava i na vaš obiteljski život, jer to dvoje zapravo ne možete razdvojiti. Kada vam stvari na poslu idu dobro, stvari vam idu jako dobro u smislu toga koliko se romantično osjećate. A ovaj tjedan osjećat ćete se zaljubljeno, zainteresirano i uzbuđeno biti s osobom koju nazivate svojim partnerom.

Slažete se i to je u biti sve što je potrebno. Ti ćeš to preuzeti odavde; ne vidite prepreke koje bi vas ometale u poslu, pa zauzvrat ništa ne sprječava vas i vašeg ljubavnog partnera da iskusite užitke zajedničkog života. Radite tu riblju energiju, kako samo vi znate!

Stranice: 1 2