3 horoskopska znaka će osoba koju najviše vole OPET PREVARITI i IZDATI za vrijeme Mjeseca u Škorpiji od 12. marta

3 horoskopska znaka će osoba koju najviše vole OPET PREVARITI i IZDATI za vrijeme Mjeseca u Škorpiji od 12. marta

11 ožujka, 2023 0 By Admin

2. OVAN

Već ste bili na ovom putu, pa kada vas izdaja još jednom pogodi, bit ćete šokirani koliko ste malo naučili iz prošlosti. Jednom si se zakleo da više nikad nećeš toliko vjerovati da ćeš nekome otvoriti srce.

Za vas ništa nije gore od izdaje, a budući da se osjećate toliko iskusnim u toj stvari, pomislili biste da ćete se samo okretati s tim kad se to opet dogodi. Osoba kojoj niste vjerovali učinila je ono što ste znali da će se dogoditi.

Lagali su vam — dugo, dugo vremena — a vi ste nasjeli na njegovu laž misleći da ne postoji način na koji ta osoba može biti ‘toliko’ grozna. Pa, pogodi što? Ne samo da je grozan, već je vani, živi svoj život sretno s nekim drugim. Kako se ono zoveš? Oni ne znaju.

 

3. VODOLIJA

U jednom trenutku morat ćeš poslušati svoj instinkt i izaći prije nego što stvari pođu po zlu jer se uvijek čini da si ti taj koji bude izdan i da ti se laže, jer ti jednostavno nisi osoba koja radi takve stvari stvar bilo kome drugom.

Osjećate da se, ako se predstavljate kao poštena i suosjećajna osoba, automatski pretpostavlja da možete privući samo ljude istomišljenika. Nikada ne biste nikoga povrijedili, pa kad vas netko povrijedi, to je izvan vašeg shvaćanja.

A kada saznate da vas je lagalo, potpuno ćete poludjeti. Vibra koja dolazi od ovog tranzita previše je za vašu slatku prirodu i ostavit će vas osjećaj bijesa i samomržnje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne gnjavi se zbog ovoga mrziti sebe. Tužno je i okrutno, ali nije tvoj kraj. Ponovno ćeš ustati, a ovoga puta bit ćeš oprezniji sa svojim srcem.

Stranice: 1 2