ŠKORPIJA – DOBROTA i POŠTENJE je njeno GLAVNO ORUŽJE, a LAŽ i NEISKRENOST prepozna i osjeti na kilometar!

ŠKORPIJA – DOBROTA i POŠTENJE je njeno GLAVNO ORUŽJE, a LAŽ i NEISKRENOST prepozna i osjeti na kilometar!

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Ona osoba koja će imati ovakvu osobu pored sebe, ona zapravo ima potpuno iskrenog čovjeka. Ima pored sebe osobu koja nikad neće slagati i koja će biti potpuno iskrena, u kojoj god se situaciji našao.  Ta osoba nema previše prijatelja, jer nema svatko tu čast i zadovoljstvo da bi postao škorpionovim prijateljem.

Za njegovo povjerenje se mogu izboriti samo dobri ljudi, ljudi koji će to znati cijeniti. Njega pored sebe nikako ne mogu imati sebične i zle osobe. On je plemenit, dobar i vjeran, te upravo takve karakteristike traži od svojih bližnjih, odnosno od osoba sa kojima se druži.

Kod njega postoji nešto što drugi ne vole. To je njegova pretjerana tvrdoglavost. Mnoge osobe smatraju da je on previše uporan čovjek, a to im se to ne dopada. On je čovjek koji će reći istinu svakoj osobi. Bez obzira koliko ju dugo poznaje i na kakvoj je poziciji, makar mu to bilo posljednje.

Druge osobe se mogu promijeniti, no od njega se to ne može očekivati jer je on jednostavno takva osoba. Sve dok je njega, on će ostati takav. Dok je njega iz njegovih usta će samo istina izlaziti. On će zauvijek u svome životu govoriti samo istinu i uvijek će biti na strani istine, ma kakva god ona bila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Poštujte takve osobe i budite sretni da ih imate uza sebe, jer njihove vrijednosti su prevelike. Nikada vas neće izdati niti vam napraviti nešto nažao. Oni su mali dar na zemlji koji se mora poštivati.

Stranice: 1 2