DJEVICA – sve što ima stekla je svojim TRUDOM, RADOM i na POŠTEN način. Sa svima će LIJEPO i KULTURNO, sve dok…

DJEVICA – sve što ima stekla je svojim TRUDOM, RADOM i na POŠTEN način. Sa svima će LIJEPO i KULTURNO, sve dok…

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Djevice su veoma uspješne kao privatni poduzetnici, jer poslu pristupaju krajnje ozbiljno i profesionalno i zbog toga postužu jako dobre rezultate.

Ništa manje Djevica nije vrijedna ni kada obavlja posao za nekog drugog. Uvijek daje svoj maksimum. Čak se može reći da vrijednije i odgovornije radi upravo kada radi za nekog drugog. U poslu nije…

U poslu nije sebična i uvijek će rado pomoći radnim kolegama, fizički ili dobrim savjetom. Upravo ta njena borbenost ponekad u očima drugih izgleda kao arogancija, međutim kada ju bolje upoznaju promijene mišljenje.

Često je Djevica na meti ljubomore zbog svoje uspješnosti i zbog toga što ljudi o Djevicama imaju jako visoko mišljenje. S druge strane, vrlo su nježne i često emotivne. Oni koji ih ne poznaju dobro, zbog njihove emotivnosti misle da će ih moći izmanipulirati.

No, Djevica je dobra, ali isto tako i vrlo inteligentna i varate se ako mislite da ćete ju lako prevariti.

Njena dobrota i velikodušnost je ogromna, ali isto tako zna obraniti sebe i svoje drage ljude i na način ako treba biti neugodna, glasna i gruba. Britka je na jeziku i u vebralnom sukobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite sigurni da nećete lako izaći kao pobjednik ako se upustite u verbalni sukob sa Djevicom. Sa svima će lijepo, pošteno i kulturno sve dok ne osjeti da ju pokušavate prevariti ili ako dirnete u ono što joj je sveto, a to je obitelj i prijatelji.

Stranice: 1 2