Ako ste  Vaga, Ovan i OVAJ znak, ova subota, 11. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Vaga, Ovan i OVAJ znak, ova subota, 11. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Vrijeme je da počnete donositi odluke iz najboljeg dijela sebe, a ne iz najgoreg. Gledati što je moguće umjesto da se fokusirate samo na ono što ne znači izbjegavati rad na promjeni. Juno će se u nadolazećim danima početi odvajati od stelijuma u Ovnu i prebaciti u Bika. Baš kada se Jupiter i Hiron sjedine u Ovnu. Iscjeljenje dolazi u valovima. Dolazi u trenucima kada se najmanje nadate i kada si dopustite zamisliti da će život ispasti drugačije nego što ste zamišljali.

Krutost vas neće dovesti na mjesto koje su vam odredile zvijezde. Umjesto toga, to postaje ulazak u tijek života, tempo svrhe, i to je ono što vas danas počinje učiti kako prihvatiti. Dok napredujete sa strpljenjem i povjerenjem, moći ćete vidjeti što ste prethodno propustili, dopuštajući da se pojavi nova perspektiva i vizija za budućnost.

Dok je Mjesec cijeli dan u Vagi, postoji mirna, uravnotežena energija koja vam može pomoći da vidite svoje emocije i osjećaje. Ali da se ne vežete previše za jedno ili drugo. Omogućuje vam da pronađete vlastiti prostor između onoga što završava i onoga što počinje, tako da možete zadržati prostor za oboje, za sve što se pojavi i što god može doći.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 11. marta:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

U ovih posljednjih nekoliko dana stelijuma u Ovnu, bit ćete pozvani da prijeđete na zdraviji način gledanja na nedavne promjene u vašem životu. Ovdje se radi o proširenju vašeg strpljenja, milosti i vrijednosti dok ulazite u poglavlja ispunjena većom ljubavlju i obiljem. Morate vjerovati ovim poboljšanjima da će vas dovesti tamo gdje vam je suđeno biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo ste vi napokon sjedili za stolovima gdje ste uvijek i zaslužili biti. To znači da da biste to učinili, trebate otpustiti ili otpustiti ono ja koje je sumnjalo u vašu vrijednost. Dajte si prostora da se smjestite u ovom novom sebi i dopustite sebi da uživate u svemu na čemu ste radili.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2