Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 9. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 9. mart

8 ožujka, 2023 0 By Admin

Horoskop za danas donosi nam Pun Mjesec u znaku Djevice, a za tri horoskopska znaka to znači da su najsretniji u ljubavi. Ovotjedni Pun Mjesec u Djevici dopušta trima horoskopskim znakovima da se uprljaju pravim razgovorom.

To ipak ne znači ‘prljav razgovor’; to sigurno može značiti da ako to želiš. Gledamo kako Pun Mjesec može izvući najbolje iz nas; međutim, ova zvijer nije obična gladna životinja – ova zvijer je ona koja je gladna istine i prihvaćanja. Za vrijeme punog Mjeseca stići ćemo do tanjura i svojim najdražima darovati ideju. Može biti u stilu ‘istina ili izazov’, ali smisao ove ideje je pokazati voljenoj osobi da imamo hrabrosti ‘ići tamo’.

Danas ćemo postavljati važna pitanja i težiti pravim odgovorima. Koristit ćemo svoje ‘dobre uši’ kako bismo slušali kako naši partneri govore i trudili se razumjeti ih. Danas je vrijeme da prijeđemo na stvar; kako god da stignemo tamo, što god završimo bit će istina. I kao što svi znamo, istina stvarno i istinski oslobađa osobu.

Sloboda koju ćemo upoznati tijekom ožujskog Punog Mjeseca je sloboda koja nam omogućuje da nastavimo s ovom romansom. Sve što možemo tražiti je da su naši partneri iskreni prema nama; dobit ćemo poštenje na ovaj dan. Sljedeće pitanje moglo bi biti, ‘jesmo li spremni čuti istinu?’

To moramo uzeti u obzir kada postavljamo svoja pitanja. Ako smo spremni ‘sve znati’, danas bi mogao biti naš sretan dan.

3 horoskopska znaka s horoskopom sreće u ljubavi 9. marta:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ludilo punog Mjeseca vas pogađa u obliku želje da znate više, više, više o osobi u koju ste zaljubljeni. Fascinantan vam je, i ne samo to, što vam više otkriva, to više znate o sebi. Primijetili ste da radite po obrascima; vaši su odnosi uvijek imali neku posebnu notu koja se provlači kroz sve njih.

Problem je uvijek bio u tome što nikada niste otkrili zašto nastavljate stvarati obrasce ili zašto nastavljate birati istu vrstu partnera. Vaša sadašnja ljubav također se uklapa u ovaj obrazac, ali on ima nešto drugačije u sebi, a to je ono o čemu želite saznati više.

Pun Mjesec vam daje hrabrosti da to kažete onako kako jest jer vjerujete osobi s kojom ste, a na nekoj razini znate da će vam ta osoba uvijek reći istinu, bez obzira na obrazac ili bez njega.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2