Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u Martu, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE i PRILIKE DONOSI

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u Martu, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE i PRILIKE DONOSI

1 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u mjesecu: ponedjeljak, 20. ožujka

Kako počinje sezona Ovna, to je početak vaše nove godine, pa počnite s tim odlukama. Imali ste zanimljiv početak godine jer ste se morali pozabaviti i proraditi neke preostale teme iz 2022.

Ipak, nakon onog nevjerojatnog stelliuma u Ovnu u veljači, ova sezona Ovna je u znaku vašeg novog sebe. Zagrlite ono što ste postali i sreću koja ide uz to.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u mjesecu: četvrtak, 23. ožujka

To je i početak i kraj jedne ere jer Pluton ovog mjeseca prelazi u znak Vodenjaka. Pluton je Gospodar podzemlja i planeta, koji sve što je učinjeno u tami iznosi na svjetlo.

Kako završava svoju eru u Jarcu i započinje svoju novu u Vodenjaku, vidjet ćete kako se energija gotovo odmah mijenja. Vrijeme je da pogledate prema novom umjesto prema bilo čemu iz prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u mjesecu: četvrtak, 23. ožujka

Energija Vodenjaka upravlja vašim sektorom sreće u vašem životu, što znači kako Pluton prijeđe u ovaj zračni znak na kraju mjeseca, osjećat ćete udarne valove kako se mreškaju kroz vaš život godinama koje dolaze.

Pluton je Gospodar podzemlja, planet koji vam pomaže da zaronite duboko i razumijete. Ovaj dio vašeg života osigurat će vam da sami prigrlite sve svoje snove.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u mjesecu: utorak, 7. ožujka

Saturn je gospodar vremena i karme i često će provesti dvije do tri godine unutar svakog znaka prije nego što prijeđe u drugi. Nakon što ste uglavnom bili u Vodenjaku od 2020., godine koje se dobro sjećate, dramatično će prijeći u Ribe.

Ribe vladaju svim stvarima vezanim za sreću i predstavljaju skok vjere i postojanost. Ovo novo poglavlje vašeg života doista neće izgledati kao vaša prošlost.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u mjesecu: utorak, 21. ožujka

Mladi Mjeseci su vrijeme za nove početke u životu, a kako ovaj mjesec raste u Ovnu, bit ćete blagoslovljeni srećom. Ovan vlada svim temama vezanim za sreću u vašem životu.

Mladi Mjeseci uvijek nose malo magije u sebi, što ovaj datum čini posebno moćnim za stvaranje ili pokretanje nečeg novog. Pobrinite se da primijenite sve što ste naučili o svojoj karijeri i ljubavnom životu dok se približavate ovom datumu kako biste mogli pozvati sve što zaslužujete.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u mjesecu: četvrtak, 16. ožujka

Venera je planet ljubavi, financija i nekretnina. Ovaj mjesec prelazi u Bika, znak koji za vas vlada srećom, ekspanzijom i avanturom. Dvije su teme na dnevnom redu za narednu godinu.

Ovo bi također trebalo označiti pozitivno vrijeme za vaše financije u velikim ili malim kupnjama i svim pitanjima vezanim uz nekretnine. Upotrijebite ovu energiju za stvaranje čvrste financijske osnove koju možete iskoristiti kako biste te veće snove pretvorili u stvarnost.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2