Tokom ove sedmice od 20. do 26.02. OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom ove sedmice od 20. do 26.02. OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

20 veljače, 2023 0 By Admin

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ovo će biti važan tjedan za vas Strijelce jer se planeti zaista slažu u vašu korist. Mladi Mjesec u Ribama aktivira novi početak unutar vašeg doma i obiteljskog života, dok stelij u Ovnu naglašava teme vezane uz obveze i djecu.

Mars, koji je trenutno u Blizancima, sjedinit će se s Merkurom u Vodenjaku. To znači da će biti vjerojatni neki važni razgovori koji će promijeniti život u vašoj vezi. Puno toga što se događalo u vašem životu od kraja prošlog ljeta uskoro će dosegnuti vrhunac koji će zahtijevati da nešto učinite i kažete.

Skloni ste držati svoje karte blizu srca, ne zbog straha od dijeljenja, već zato što ne želite riskirati da se nešto dogodi da se to ne ostvari. Ali u tom procesu ne tražite uvijek pomoć koju trebate, ili čak koja želi biti tu za vas.

Promjena dolazi na sve načine ovog tjedna Strijelca i nećete to moći učiniti sami. Stoga se pobrinite da se oslonite na osobu s kojom zamišljate zauvijek kako bi vam mogla pomoći u tome. Ovog tjedna morate imati na umu da se stvari mogu činiti kao da se događaju brže nego što ste očekivali. Samo se podsjetite da kada se život iznenada posloži u vašu korist. Vaš posao nije da to preispitujete, već samo u potpunosti prihvatite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ne bi bila sezona Riba da vi niste imali koristi od nje u svom romantičnom životu. Tjedan počinje nevjerojatnim Mladim Mjesecom u Ribama. Ovo je vaša prilika da prigrlite te eterične čarobne osjećaje koji postoje u vama. Pa čak iu vašem ljubavnom životu.

Mlad Mjesec je moćan u svojoj namjeri jer može pokrenuti vaše snove dok počinju pronalaziti smjer i poprimati oblik. U Ribama to znači da ste vođeni da se ponovno povežete sa samim sobom, da započnete novi početak temeljen na vlastitoj istini i onome što istinski želite od života.

Ovo će se susresti s nadahnutom akcijom kada se pojavi stellium u Ovnu i uistinu osvijetli vaš sektor vrijednosti. Ne samo da to znači da ćete osjećati veću vrijednost prema svom partneru i moći ćete vidjeti njihovu vrijednost, već će vaše financije uskoro dobiti poticaj što može pomoći u ublažavanju svih nedavnih izazova u vezi.

Dok sve ovo pruža vatromet, Merkur u Vodenjaku surađuje s Marsom u Blizancima kako bi pomogao u pokretanju razgovora koji uključuju promjene koje se događaju u vašem domu. Dugo ste se uputili na ovo mjesto Ribe. Krajnje je vrijeme da naučite što znači kada je dom tamo gdje je srce.

Stranice: 1 2