Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

20 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 20. veljače

Venera je planet koji je najpoznatiji po tome što vlada ljubavlju, ali također upravlja važnim temama poput financija, nekretnina i vaše svrhe. U Ribama vam donosi puno istine u smislu onoga što trebate i kakav život želite živjeti.

Budući da se ovaj tjedan ujedinjuje s Plutonom u Jarcu, aktivirajući teme karijere, možda vam se sprema promjena. Ovo se pojačava kako se Pluton kreće kroz zadnji stupanj Jarca što će vam pomoći da transformirate profesionalno područje svog života u ono koje je više u skladu s onim što jeste.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 20. veljače

Pluton u Jarcu naglašava sve teme sreće i ekspanzije za vas koje za vas postaju sve intenzivnije dok gospodar podzemlja završava svoje vrijeme u ovom zemljanom znaku. Pluton je trenutno na konačnom sudbinskom stupnju Jarca koji predstavlja kraj jedne ere, za vas je vrijeme da razmislite o tome na čemu ste na rubu unutar vlastitog života u smislu ekspanzije i obilja. Ovaj tjedan ujedinjuje se s Venerom u Ribama aktivirajući važnost onih oko vas i obilje i sreću koje oni mogu dodati vašem životu.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 23. veljače

Saturn je gospodar vremena i karme; u Vodenjaku vam pomaže doći do kraja dugog ciklusa u kojem ste naučili što znači definirati vlastiti uspjeh. Možete napisati vlastitu priču i stvoriti što god želite za svoj život.

To je bila tajna cijelo vrijeme, samo si to trebao sam shvatiti. Što se manje trudite uklopiti, to ćete biti sretniji. U tjednu koji je pred nama kada se Saturn poveže s Hironom u Ovnu, vrijeme je da si dopustite da izliječite tu želju da budete kao svi ostali i umjesto toga slavite to što niste.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 20. veljače

Mladi Mjesec u znaku Riba obasjava jarko i lijepo svjetlo na najsretniji dio vašeg života. Ovo je doista vaše vrijeme da zablistate i daje vam priliku da imate onaj novi početak koji ste priželjkivali. Započeli ste potpuno novu fazu u svom životu u kojoj ste sebi dopustili da budete važni kao što su svi uvijek bili. Dajući sebi prioritete, također pronalazite nove mogućnosti unutar svojih snova i želja za životom. Ovaj mladi Mjesec prilika je da ostvarite te snove i počnete potpunije prihvaćati život.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 23. veljače

Stelij u Ovnu ovog će tjedna biti onaj koji će vam pomoći pokrenuti te želje prema novom poglavlju u vašem životu. Nedavno ste se dosta usredotočili na posao, putovanja, pa čak i selidbu. Također počinjete uviđati novi način ljubavi ili postojanja unutar veze, ovo je dio rasta i promjena koje će vam se više dogoditi ove godine. Ali ovaj tjedan, energija Ovna pokušava vas potaknuti da razmišljate više nego ikad. Ne morate se više prodavati, vrijeme je da živite na veliko.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 21. veljače

Uran je veliki buditelj; u Biku pomaže razbiti strukture unutar vašeg života koje su dio vas kako biste mogli živjeti ekspanzivnije. Uran je već neko vrijeme u Biku i nije dovršen što znači da također nije završio s radom.

Ovdje je magija za vas. Kako se usklađuje s Merkurom u Vodenjaku ističući zdravstvene teme, shvaćate da postoji bolji način da pristupite vlastitim snovima. To vam omogućuje da uključite vlastiti rast i iscjeljenje tako da ono što stvorite od ove točke nadalje nije samo sreća, već temeljeno na vašem vlastitom radu i trudu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2