Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 20. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 20. februar

19 veljače, 2023 0 By Admin

Kad je Mjesec u Vodenjaku, tri horoskopska znaka mogu gotovo sa sigurnošću znati da će dan biti i pun ljubavi — i pametan. To znači da će, kada su u pitanju naši ljubavni životi, inteligentne ideje biti stavljene u djelo.

Za tri horoskopska znaka koji su u ozbiljnim, predanim vezama, moći ćemo vidjeti u svojim partnerima stranu koju možda prije nismo vidjeli, i to samo zato što smo sada, s Mjesecom u Vodenjaku, otvoreni vidjeti istina.

Ono što je sjajno jest da je ‘ta istina’ bolja od bilo čega što možemo zamisliti, a sve je to zato što smo odlučili otvoriti oči da je vidimo. Ovaj dan dolazi s uvidom i vizijom. Ne samo da jasno vidimo što se danas događa u našim odnosima, već možemo zamisliti kako bi budućnost mogla izgledati. A budući da je sve što danas možemo vidjeti koliko stvari mogu biti dobre, ući ćemo u tu namjeru i manifestirati ljubav.

Zahvalimo i Mjesečevom sekstilu Jupiteru na pruženoj pomoći u napretku da se naši ljubavni životi osjećaju tako sjajno na ovaj dan i iako je vani možda hladno, mi prema svojim ljubavima ne osjećamo ništa osim topline i prihvaćanja. Za tri znaka Zodijaka današnji dan bi se trebao pokazati kao ono od čega su sazdani snovi. Mi smo čisti potencijal, i na ovaj dan, u potpunosti namjeravamo najbolje.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 20. FEBRUARA:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kad jednom naučite lekciju, to je kanon; ne vraćate se osobi koja ste nekad bili. Lekcije se često teško uče u vašem životu, a kada se te lekcije vrte oko ljubavi i romantike, obraćate posebnu pažnju.

Posljednje što želite učiniti je gubiti svoje dragocjeno vrijeme, a na današnji dan, za vrijeme Mjeseca u Vodenjaku, osjećat ćete se kao da sve te lekcije počinju imati vraški smisla. Vi i vaš partner volite brbljati stvari; ništa poput dubokog razgovora za pokretanje stvari, a jedna stvar koju oboje imate zajednička je ljubav prema inteligentnom odnosu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas se osjećate stimulirano i nadahnuto partnerovom ljubavlju i pažnjom, au vašem svijetu ništa nije bolje nego imati partnera za kojeg smatrate da vam je intelektualno jednak.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2