Ako ste Bik, Djevica ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću

Ako ste Bik, Djevica ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću

19 veljače, 2023 0 By Admin

Ovaj tjedan donosi tri horoskopska znaka, neke vrlo dobre vijesti, a mnoge od njih doći će u obliku ljubavi i nekih zanimljivih prilika koje nam pružaju prijatelji i obitelj.

Tek smo ušli u sezonu Riba, tako da je opći osjećaj lakoće; Ribe pomažu u protoku pozitivne energije, a kako tjedan bude odmicao, ova tri horoskopska znaka će iskusiti i snove pune nade i iznenađujuće dobre izbore.

Venera u Ovnu dolazi brzo i budi naše ljubavne živote na načine koje ne očekujemo. A s Merkurom u kvadratu s Uranom koji slijedi ubrzo nakon toga, možemo uzeti tu ljubav i istražiti točno ono što ona može dati.

Tijekom ovog vremena bit ćemo vrlo pričljivi, a ideja o inhibiciji bit će gotovo nepostojeća. Možda ćemo biti testirani ovdje ili tamo jer nas tranzitni Mjesečev sekstil Mars ponekad može učiniti previše osjetljivima. Ali moći ćemo se opustiti kada Mjesec uđe u Bika, 24., dajući nam zasluženi odmor.

Do kraja tjedna, oni od nas koji će imati najviše koristi od ovotjednih tranzita završit će s Mjesecom u konjunkciji s Uranom, što će doprinijeti našim ljubavnim životima i dati nam dovoljno mašte da gotovo sve što radimo učinimo zabavnim.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom od 20. do 26. februara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nemojte se iznenaditi ako se nađete na pravom mjestu u pravo vrijeme, zahvaljujući prijatelju koji vas je pozvao na vožnju. Ovo se odnosi na to da ćete u tjednu od 19. do 25. veljače čuti ponudu za posao koja će vas mučiti i navesti na razmišljanje da se možda ne morate držati teškog posla koji trenutno imate.

Vaš prijatelj vjeruje u vas, a budući da vas također voli i brine o vama, preuzima na sebe da vas upozna s nekim tko bi vam mogao pomoći. Upravo ste se navikavali na ideju da zarađujete manje novca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

A budući da ste bili u prihvatljivom stanju uma, svemir vam je dao blagodat ponude za posao. Ovaj tjedan bit ćete nervozni i nervozni… ali to je vrsta frenetične energije koja vam je potrebna da promijenite svoj život i zaradite novac!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2