ŽENA JARAC – život ju neprestano suočava sa brigama i problemima, ali NIŠTA ju NE MOŽE UNIŠTITI. Kad je najteže, ona je NAJJAČA!

ŽENA JARAC – život ju neprestano suočava sa brigama i problemima, ali NIŠTA ju NE MOŽE UNIŠTITI. Kad je najteže, ona je NAJJAČA!

16 veljače, 2023 0 By Admin

Ona je profinjena i dama sa stilom. Ona je žena koja zna beskrajno voljeti. Ona je žena koja ne može živjeti bez ljubavi, ako ne voli i ako nije voljena. Svoje voljene drži kao kap vode na dlanu, nesebično im pruža brigu, pažnju i ljubav. Ali, isto tako, želi zauzvrat dobiti isto.

Zapravo se iza čvrstog stava krije ipak jedna krhka i nježna duša koja uživa u dobijenoj ljubavi i pažnji. Žena Jarac je emotivna, ali svoju emotivnost neće svima pokazati. Ona ima čvrst stav i gard i time se zapravo na neki način štiti od ljudskih manipulacija, prevara i povreda.

Žena Jarac vrlo dobro zna da nisu svi kao ona pošteni, iskreni i dobronamjerni. Ona vrlo dobro zna da su ljudi preko svojih lica navukli maske i zna da jednostavno ne smije nikome previše vjerovati. Žena Jarac se drži jednog pravila, a to je dobro nam znana poslovica; “ne radi drugom ono što ne želiš da drugi rade tebi”.

To ne znači da žena Jarac nema grešaka i da ne može pogriješiti, ali ona nikada namjerno neće nikoga povrijediti ili nekome nešto nažao napraviti. Ona ne radi drugima ono što ne želi da drugi rade njoj i po takvom nepisanom pravilu živi i funkcionira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zapravo teško podnosi kada nekoga spontano povrijedi i na sve načine se pokušava iskupiti. Žena Jarac je toliko pozitivna da je stanju svakome vratiti osmjeh na lice. Nije ni čudo što je toliko omiljena i što ju drugi toliko vole.

Stranice: 1 2