Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 17. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 17. februar

16 veljače, 2023 0 By Admin

2. Najsretniji horoskopski znak: Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ono što vas danas ističe je opuštena atmosfera koja okružuje vas i vašeg partnera. Kao da ste se oboje upravo popeli na planinu, a sada kada ste stigli do vrha, iscrpljeni ste, ali ispunjeni strahopoštovanjem pred onim što vidite.

Vi i ova osoba ste prešli dug put, a tijekom sekstila Sunca i Mjeseca, primijetit ćete da iako je tempo možda manje bjesomučan, vi ste i dalje jaki i oboje ne vidite razloga za zaustavljanje ili promjenu kursa.

Današnji prijevoz daje vam okosnicu da idete dalje; budući da ste oboje velika podrška jedno drugome, tu ljubav i suosjećanje unosite u svoje srce i zauzvrat počinjete voljeti sebe. Budući da vas nitko ne kritizira i ne gleda s prezirom, možete ostvariti svoj puni potencijal, Rakove, au ljubavi to puno govori i zašto ste jedan od najsretnijih znakova zodijaka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Najsretniji horoskopski znak: Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Sunčev sekstil Mjesec uvijek vas pogodi na pravi način, jer raspiruje vašu maštu i usmjerava je prema ljubavi i romantici. Na vašu sreću, imate nekoga tko je previše željan vaše pažnje, a vi ćete mu se danas moći posvetiti cijelim svojim bićem, jer ne osjećate potrebu da ga suzdržavate.

Sunce sekstil Mjesec uvod u novu eru u vašoj vezi; to je kao da ste konačno prošli ‘grbu’, što znači da je pad vašeg partnerstva prošao.

Znao si da ćeš sve to preboljeti jer nikad nisi prestao vjerovati u osobu koju voliš.

A dođe li vam još jedna dosadna sezona, još jednom ćete to riješiti. Današnji dan vas čini jednim od najsretnijih znakova zodijaka i daje vam čvrstu spoznaju da ne postoji ništa što vi i vaš partner ne možete shvatiti, ako to radite zajedno.

Stranice: 1 2