Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 17. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 17. februar

16 veljače, 2023 0 By Admin

Tri najsretnija horoskopska znaka u astrologiji spremaju se produžiti valentinovsko veselje i unijeti ga u ‘onu stvar koja se zove život’, kako bi to nazvao Prince. Danas imamo puno toga za sebe, zahvaljujući nekoliko korisnih — i rijetkih — kozmičkih sila. I trebalo bi biti prilično lako prepoznati dobrotu u tranzitu iu samom danu.

Uz Sunčev sekstil Mjesec, imamo dva planeta koji rade zajedno kako bi ublažili svaku mentalnu uznemirenost i proširili naše emocionalno blagostanje.

Ne vjerujemo samo u naše partnere i u ljubav koju gajimo prema njima na ovaj dan; vjerujemo u sebe. A ono što danas dijelimo ima moć promijeniti naše živote.

Zajedništvo je dio plana, kao i razmjena zanimljivih novih ideja – nešto što bi par rado dijelio zajedno.

Našem blaženstvu pridodaje sekstil Merkura, planet sreće, Jupiter, koji nam pomaže da shvatimo što osjećamo i zašto. Budući da je ono što danas osjećamo ljubav, slatka ljubav, možda ćemo početi shvaćati koliko su naši osjećaji intenzivni, i kako te misli budu odjekivale u nama, postajat ćemo sve sigurniji u tu svoju ljubav. Dobar je dan za biti živ, kako kažu.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 17. februara:

1. Najsretniji horoskopski znak: Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ako se probudite s osmijehom, čak i hihotanjem, to je zato što se tek sada prisjećate što se dogodilo prethodne noći. Stvari vam stoje dobro i vi to znate, zato je osmijeh na vašem licu širok i iskren.

Budući da imamo ljupki i talentirani Sunčev sekstil Mjesec u našoj sredini, danas ćete se osjećati izuzetno stidljivo, spremni zadirkivati svog partnera i nasmijavati ga što želite igrati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Srećom, imate partnera koji može prihvatiti šalu i uzvratiti je. Ono što je danas očito je vaš stupanj kompatibilnosti; samo se dobro slažete. Možda čak odvojite vrijeme da se nasmijete starim bivšima, pitajući se što ste ikada vidjeli u njima. Sve što danas radite činite u dobrom raspoloženju, a to će biti korisno za vaš partnerski odnos.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2