LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Februar: Jedan znak dobija kritike da ZAPOSTAVLJA PARTNERA, a OVAJ će zavesti osobu koja mu se sviđa…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Februar: Jedan znak dobija kritike da ZAPOSTAVLJA PARTNERA, a OVAJ će zavesti osobu koja mu se sviđa…

15 veljače, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Partner vam je premoren i opterećen poslom. Danas je vrijeme da učinite nešto posebno za njega kako bi se opustio i odagnao probleme bar za malo. Vi ste ti koji morate misliti na partnerove osjećaje i dati mu podršku kada mu je najpotrebnija.

 

 

ŠKORPIJA

Budite uporni i istjerajte istinu od partnera. Nešto vam taji u zadnje vrijeme, a vi ste to osjetili. Možda nije ništa tako strašno, a možda je i vaša veza u pitanju. Svakako budite ustrajni i saznajte istinu, kakva god bila.

 

 

STRIJELAC

Ostavite se rasprava sa svojim partnerom danas, jer će inače jako loše završiti po vas. Zvijezde vam nisu naklonjene i sve bi moglo kulminirati ako budete uporni u tjeranju pravde. Sve što danas trebate je opustiti se i prijeći preko nekih stvari koje vas smetaju, a u cilju da ne izazovete svađu.

 

 

JARAC

Postupci vašeg partnera vas izluđuju i ne znate što vam je činiti. Svatko ima loš dan, a danas je vašem partneru jako loš dan. Ne izazivajte svađu jer vam to danas ne treba. Pokušajte umirujuće djelovati na partnera jer vašem partneru treba puno pažnje danas.

 

 

VODOLIJA

Neke stvari će se riješiti same od sebe. Ne brinite i pokušajte biti obazrivi prema partneru. Danas je dan promjene kada će sve krenuti u dobrom smjeru. Dopustite zvijezdama da odrade svoje i uživajte u raspletu kojeg ćete doživjeti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Razgovarajte sa partnerom i pokušajte mu objasniti da se vama neke njegove ideje ne sviđaju. Ništa to neće promjeniti u vašem odnosu, ali morate dati do znanja da se i vas nešto pita. Nakon toga sve će biti puno bolje, ne bojte se reći što mislite.

Stranice: 1 2