Evo što se događa 15. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 15. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

14 veljače, 2023 0 By Admin

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Danas vam nije ljubav i romantika, već i sreća. Mjesec u Škorpionu naglašavat će teme oko putovanja, ekspanzije, obilja, pa čak i otkrivanja dubljeg osjećaja duhovnosti. Škorpion upravlja svim pitanjima sreće za vas. Kada se križa s Venerom i Neptunom u ljubavi, on gleda kako će vam pokrenuti prilike unutar ovih područja.

Kad je ljubav u pitanju, čini se da ste napisali knjigu o njoj, ali to ne znači da ne možete naučiti nekoliko novih stvari. Neka vas današnji dan iznenadi Ribe. Vjerujte da će stvari ispasti bolje nego što ste ikada mogli zamisliti. Vjerujte da će samo prepuštanje toku omogućiti svu ljubav, strast i povezanost koju želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ono što ne znate ne štiti vas, već vam odvlači pažnju. Volite istraživati dalekosežne horizonte, ali ponekad se ta mala knjiga istine koja stoji točno ispred vas čini prevelikom da je uzmete. Danas vam nudi zanimljivu priliku između istraživanja vašeg nesvjesnog i vašeg kućnog života.

Mjesec u Škorpionu kreće se kroz najdublji dio vašeg života danas tražeći od vas da preuzmete odgovornost za nešto što je utjecalo na izbore koje donosite u svom domu i obiteljskom životu. Ovdje se čak može raditi o romantičnoj vezi. Dobra vijest je da biste se danas konačno trebali osjećati kao da se oslobađate nečeg velikog. To vam u isto vrijeme omogućuje da prigrlite više romantike s partnerom punim ljubavi.

Stranice: 1 2