HOROSKOP RASTANKA u FEBRUARU: OVA 4 znaka će do kraja februara PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, jer je njihova veza osuđena na propast…

HOROSKOP RASTANKA u FEBRUARU: OVA 4 znaka će do kraja februara PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, jer je njihova veza osuđena na propast…

13 veljače, 2023 0 By Admin

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Kao Lavu, mjesec pred vama izgleda zanimljivo. Ne čini se toliko da se mora dogoditi veliki prekid, već da morate usporiti svaki romantični proces u kojem se nalazite. Veliki strah koji ste imali bio je započeti vezu samo da bi ona završila kao što je završila. Ali pobrinite se da se to ne dogodi također se svodi na to da ste uistinu svjesni kako stvari radite drugačije.

Stellium u znaku Ovna ovog mjeseca dovest će fokus vašeg života na avanturu, putovanja i nova iskustva, a sve će to biti nevjerojatna sreća. Osjećat ćete se kao da ništa ne može poći po zlu, ali možete nesvjesno skratiti svoje prilike jer se brinete kako će one utjecati na vaš odnos.
Ovo je mjesec upozorenja za tebe, Lavu.

Pun Mjesec unutar vašeg znaka početkom veljače prilika je da vidite kako se usklađujete sa svojom istinom, što također znači da sada kada imate vezu, ne napuštate sebe i svoja prošla vremena zbog toga. Ovo trenutno zahtijeva ravnotežu u vašem životu.

To znači da ste ovog mjeseca vođeni da gotovo prepustite kontrolu svoje veze. Dopustite sebi da se usredotočite na druge stvari. To ne znači da trebate prekinuti, ali morate postaviti ton za vezu, a to znači pobrinuti se da nikada više ne dopustite da vas netko drugi odvrati od stvari oko kojih ste strastveni. Neka ljubav ovaj put bude laka i vjerujte da ako je suđeno da bude tu, hoće, bez obzira na sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Energija u igri u veljači počela je prošlog mjeseca. Stelij u Ovnu usmjerit će vaš fokus na karijeru, dok će Sunce i Venera u Ribama pokušati proširiti vaše horizonte. Možda će se govoriti o povezanosti ili intimnosti kada Merkur sredinom mjeseca prijeđe u Vodenjaka, ali bi također mogao donijeti više onih transformativnih razgovora unutar odnosa.

Budući da velik dio vašeg života kreće u novom i uzbudljivom smjeru, Merkur bi vas mogao natjerati da shvatite da trebate razgovarati o usklađenosti sa svojim partnerom i stvarima koje se više ne osjećaju dobro.

Uvijek imate izbor, kao i svi, tako da to nije zajamčeno. Poput Lava, predstavlja izbor da vidimo jeste li se promijenili ili ste spremni odreći se svojih snova za drugoga. U zdravoj vezi možete slijediti svoje snove i strasti bez straha da će vas to odvesti dalje od vaše ljubavi.

Ali to je samo ponekad slučaj u vezama u kojima ste bili. Ne morate se napustiti da bi veza funkcionirala. Ne morate podrezati krila da biste se držali ljubavi, i iako vam može donijeti beskrajnu radost imati u svom životu one do kojih vam je stalo, u redu je priznati da vam treba više.

Stranice: 1 2