3 horoskopska znaka koje će voljena osoba OPET PREVARITI i IZDATI za vrijeme Mjeseca nasuprot Marsa od 15. februara

3 horoskopska znaka koje će voljena osoba OPET PREVARITI i IZDATI za vrijeme Mjeseca nasuprot Marsa od 15. februara

13 veljače, 2023 0 By Admin

2. VODOLIJA

Posljednja stvar na ovom svijetu koju biste ikada željeli da vam se dogodi je da vam laže netko u koga ozbiljno imate povjerenja. Ako vam se ikada takvo što dogodi, osjećate se zaprepašteno i izdano.

Ne znate što biste sa svojim emocijama kada vam se takvo što dogodi. A čini se da ćete tijekom ovog tranzita doživjeti da vam se to još jednom dogodi.

Sve počinje s jednom osobom koja djeluje protiv vas; u početku se samo čini gadno, ali brzo se okrene na gore jer se čini da ova osoba objavljuje rat vama i vašem cijelom sustavu vjerovanja.

Vjerovali ste toj osobi – možda je ljubavnik ili prijatelj – a sada se ponaša kao da ste im neprijatelj, a vi ne razumijete zašto ili kako je to toliko izmaklo kontroli.

Osjećate se izdano i neshvaćeno, a izdajnik vam čak ne daje priliku da se obranite.

 

 

3. OVAN

Možda ćete dane provesti ljuteći se što niste otvorili oči za nered koji je očito nastao prije dosta vremena, a to bi, naravno, bila velika izdaja u koju ste sada uključeni.

Lagali su vas, a ova laž je počela davno; zatvorili ste oči i uši na to i pokušali uvjeriti sami sebe da je sve cool, ali ovaj tranzit neće dopustiti da živite u toj laži.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, to će vas dovesti u poziciju u kojoj ne možete izbjeći čuti istinu o svemu, a to je da vas vara osoba koja vas nikako NE bi trebala varati. Niste očekivali da će vam život teći ovako, a iako još niste u fazi ‘bijesa’, polako, ali sigurno dolazite do nje.

Ovaj tranzit donosi vam neželjenu istinu: lagali su vas, varali ste i od vas napravili nesvjesnu budalu. Vaša reakcija sada ovisi o vama.

Stranice: 1 2