ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 13. do 19. februara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 13. do 19. februara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

12 veljače, 2023 0 By Admin

2. Djevica
23. kolovoza – 22. rujna)

Ako se ovaj tjedan osjećaš kao da te ne cijene, Djevice, to je zato što nisi. I iako to znate, a na radnom je mjestu uvijek bilo tako, posljednje mjesto na kojem očekujete da vas ne poštuju je kod kuće. Osoba s kojom živite stvara probleme; nije slatko i ne prihvaćaš to.

Jedini pravi problem ovdje je da nevolje koje uzrokuju dolaze na vaš račun. Iako nije osobno, oni će vas nekako uključiti i tu ćete se zauzeti za sebe. Učinit ćete pravu stvar; čak ćete pomoći toj osobi i odvesti je na bolje mjesto, i tu ćete saznati groznu istinu: njima nije stalo.

Jednostavno ih nije briga. Možete napraviti najukusniju večeru, očistiti im kuću, oprati rublje, a njih jednostavno nije briga. Oni su u svom svijetu i ako se možete nositi s tim, bit će vam bolje. Ne shvaćajte to osobno, čak i ako je osobno. To je njihov problem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
22. prosinca – 19. siječnja)

Učinit ćete nešto što rijetko, ako ikada radite, ovog tjedna, Jarac, a to je… neuspjeh. A kad ne uspijete, svojom reakcijom idete na jedan od dva načina; ili ćete se razbjesniti ili se pretvarati da vas nije briga, a budući da ovotjedni tranzit potiče apatiju, bit ćete na strani ‘baš me briga’.

Vaš neuspjeh nije velika stvar, a drugima će to teško i primijetiti. Ali, budući da se zalažete za uspjeh i savršenstvo, pomisao da svoju stvar ne radite do savršenstva tjera vas da bacite pečeno jaje u zid, kao da ste u nekom filmu.

Ideja neuspjeha vam je toliko odvratna da je jedini način na koji ćete se moći nositi s tim poricanje da se to uopće dogodilo. Što tvrđe zauzmete stav, to ćete više vjerovati da ste doista uspjeli. Ovaj tjedan učinit će vas majstorom zavaravanja samog sebe.

Stranice: 1 2