LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Februar: Borba između SRCA i RAZUMA će OVOM znaku donijeti LJUBAVNU BOL!

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Februar: Borba između SRCA i RAZUMA će OVOM znaku donijeti LJUBAVNU BOL!

11 veljače, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Prokockali ste povjerenje koje je vaš partner imao u vas i sada vam je jako teško zbog toga. Da možete, vratili biste vrijeme natrag i ne biste počinili tu grešku. Ovako, što je tu je, morat ćete se jako potruditi kako bi vratili povjerenje svog partnera u vas.

 

 

ŠKORPIJA

Nekome je jako stalo do vas i vi to slutite iako niste posve sigurni u toj. Događaj koji danas slijedi potvrdit će vam vaše sumnje i otvoriti vrata rađanju nove ljubavi.

 

 

STRIJELAC

Ne pokušavajte danas donositi bitne odluke koje se tiču vašeg ljubavnog života jer zvijezde danas nisu na vašoj strani. Ostavite to za neki drugi dan, nečete pogriješiti ako prolongirate ono što ste si zacrtali i ostvarite to kasnije.

 

 

JARAC

Ljubav je ono što vam nedostaje, preplavile su vas emocije i teško se nosite sa time. Ne očajavajte nego počnite živjeti punim plućima. Potražite svoju ljubavnu sreću, nemojte čekati da vam sama dođe. Prestanite se samosažalijevati i krenite konačno u potragu za ljubavi.

 

 

VODOLIJA

Osoba do koje vam je stalo učinila je sve kako bi vas očarala. Sada je na vama red, stalo vam je do te osobe, pa konačno joj dajte to do znanja. Danas ćete imati priliku za to i danas možete započeti toliko očekivanu ljubavnu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Znate što želite ali to nikako ne možete dobiti. Smatrate da se sve urotilo protiv vas i da nikada nećete osvojiti srce te osobe koja vam se sviđa. Današnji dan će pokazati da je ipak sve moguće. Danas će vam se ukazati prilika života da dobijete to što želite, pitanje je samo da li ćete to i iskoristiti.

Stranice: 1 2