DJEVICA je čovjek OGROMNOG SRCA, ali VIŠE NE DOZVOLJAVA NIKOME da ISKORIŠTAVA NJEZINU DOBROTU, jer ju je to SKUPO KOŠTALO!!

DJEVICA je čovjek OGROMNOG SRCA, ali VIŠE NE DOZVOLJAVA NIKOME da ISKORIŠTAVA NJEZINU DOBROTU, jer ju je to SKUPO KOŠTALO!!

8 veljače, 2023 0 By Admin

Kada se djevica zainati, onda se pojedine osobe ne provedu dobru. Djevica može dopustiti gotovo sve, ali nepoštovanje nikako. Ne može dopustiti da ju ne poštuje neka osoba za koju je mnogo toga učinila. Takve osobe ona miče iz svog života.

Njezina dobrota i poštenje imaju granicu koju neke osobe prelaze. A kada ju pređu, tada znaju da su pogriješile. Djevica odlazi od loših ljudi, no tu se priča ne završava. Ona se tek tada počinje  ponašati prema tim osobama, baš onako kako su te osobe i zaslužile.

Uvijek ju je krasila tvrdoglavost i iskrenost. Djevica ne može dopustiti da joj netko stvara tugu, a da ona toj osobi ne uzvrati. To je za nju jedna vrsta gubitne igre koju ona naprosto na kraju mora pobijediti. Ona nikada nikome nije ostala dužna.

Zbog toga drugi ljudi moraju znati da će im ona uzvratiti baš onako kako su oni to i zaslužili. Djevica često prašta, no prašta do određene granice. Ako često ponavljate greške koje je ona praštala, tada vam više neće biti oprošteno. Tada djevica smatra da to radite namjerno.

Njezina savijest je potpuno čista i nema se razloga ničega bojati. Ona uvijek sve radi iz srca, što joj srce kaže ona će to i napraviti. Ona nikada niti jednom dobrom čovjeku nije nanijela tugu. Uvijek se znala obraniti od svega i uvijek je svima vraćala po njihovoj zasluzi, isto kao i danas

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

. Osobe koje imaju djevicu u svojem životu su sretne osobe. Sretni su zato što znaju koliko dobrog čovjeka imaju pokraj sebe, koji će uvijek biti tu za njih i pomoći im u svakog trenutku.

Stranice: 1 2