Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 8. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 8. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

7 veljače, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kada je Mjesec u vašem znaku, možete dublje razumjeti svoje emocije. Mjesec uvijek predstavlja vaše emocionalno ja, tako da kada je u vašem znaku postajete više fiksirani na ono što želite i trebate. To može biti u suprotnosti s prioritetom koji često dajete osjećajima drugih oko sebe, ili čak pokušaju da im pomognete ili da ih popravite. Nije da ne možete koristiti svoju iscjeljujuću energiju za dobro, već samo morate paziti da je koristite i na sebi.

Ne možete samo koristiti tu vještinu planiranja orijentiranu na detalje da biste se uhvatili u koštac s bilo kojim novim početkom, već da biste iscijelili ono kroz što ste prošli tako da samo privučete veće obilje u svoj život. S Venerom u Ribama trenutno je jak fokus na vašim romantičnim odnosima, što znači ne samo da postoji iscjeljenje, već je u središtu toga prvenstveno poštovanje vaših osjećaja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Sunce i Saturn danas su u vašem horoskopskom znaku, a to vam donosi zanimljivu energiju. Vatreni znak Lava je vaš polarizirajući znak i onaj koji predstavlja romantične veze. Dok se Saturn kreće kroz posljednjih nekoliko stupnjeva vašeg horoskopskog znaka, poziva vas da riskirate i vidite ovaj lunarni događaj kao ekspanziju kojoj ste se nadali i koje ste se pomalo bojali.

U jednom trenutku morate se osloboditi straha da će budućnost biti poput prošlosti. Ne morate nužno vjerovati bilo kojem vanjskom životnom događaju, već samom sebi. Iskoristite današnji prijelaz iz Punog Mjeseca u Lavu u energiju Djevice da produbite svoju intimnost i povezanost kako biste mogli unijeti transformaciju u svoj život i vezu. Sve što ste ikada željeli je da vam se ponudi.

Stranice: 1 2