Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 8. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 8. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

7 veljače, 2023 0 By Admin

Dok se energija taloži u vašem životu, možete pogledati unatrag i razmisliti o tome što vam se dogodilo od mladog Mjeseca u Lavu 28. srpnja 2022.

Dok se lunarni ciklusi kreću u šestomjesečnim koracima počevši od namjera mladog Mjeseca i dovodeći do manifestacija Punog Mjeseca. Važan je i ciklus od Punog do mladog.

Tijekom ove faze isprobavate i vježbate ono što ste naučili tijekom prethodnog ciklusa.

Lunarni ciklus od punog do mladog Mjeseca započinje svjetlom istine koje osvjetljava sve u vašem životu, pomažući vam da vidite što trebate promijeniti i na čemu potpunije raditi.

Tada ćete u sljedećih šest mjeseci sve to uzeti u obzir i prakticirati ne samo ono što propovijedate, već i ono što ste naučili.

Puni Mjeseci uvijek donose promjene i uz ravnotežu između Lava i Vodenjaka veći dio današnjeg dana, ta će energija ostati visoka.

Prije nego što Mjesec prijeđe u Djevicu, pomažući vam da se više usredotočite na taj prvi korak, Mjesec Lav se poravnava sa Saturnom u Vodenjaku.

Sunce u Vodenjaku inspirira da pronađete nekonvencionalan put naprijed. Saturn vam može donijeti podsjetnik o čemu morate voditi računa kako biste mogli napraviti taj prvi korak.

Sve osjećaje melankolije treba shvatiti kao priliku koju možete iskoristiti u svoju korist kako biste mogli napraviti bolji plan za ono što slijedi u vašem životu.

Jednom kada ta energija prođe, tada biste se trebali osjećati više usredotočeni dok Mjesec prelazi u Djevicu.

Moći ćete logično dublje razumjeti svoje emocije i zauzeti racionalniji stav o određivanju smjera u kojem vas vode u životu.

Dok Djevica na sve gleda kao na posao, važno je u njemu pronaći i radost jer nisu samo rezultati ono što bi vas trebalo oduševiti, već proces stvaranja onoga što volite.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 8. februara:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Mjesec će danas i dalje biti unutar vašeg horoskopskog znaka prije nego što prijeđe u Djevicu. To vam daje dodatnu korist jer imate više vremena za razmišljanje o tome što je nedavni lunarni događaj donio u vaš život. Za vas je ovo bio vaš godišnji Pun Mjesec i vrijeme da stvarno sagledate koje radnje poduzimate u svom životu. A sada imate priliku da pogledate cijeli spektar svog života. Idete u fazu svog života u kojoj ćete napredovati profesionalno, osobno i romantično.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ipak, velik dio toga je vaša sposobnost nositi se s uspjehom i obiljem na više razina. Iskoristite energiju danas da shvatite ono čemu vas je Saturn učio. Tako da također možete iskoristiti tu korisnu energiju Djevice i započeti izradu plana za ono što slijedi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2