Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

6 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan ovog tjedna: utorak, 7. veljače

Asteroid Vesta će ovog tjedna prijeći u vaš horoskopski znak čineći tri planetarna tijela unutar vašeg horoskopskog znaka. Ovo može biti izuzetno korisna energija jer ćete se moći usredotočiti na vlastite potrebe i ostvariti svoje snove. Vesta predstavlja dom i vašu unutarnju vatru, stoga iskoristite ovotjednu energiju za razmišljanje o ovim temama i kako možete stvoriti više autentičnosti u objema.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan ovog tjedna: petak, 10. veljače

Energija Jarca vlada sektorom sreće u vašem životu, ovog tjedna i Pluton i Merkur konvergiraju dajući vam snažnu dozu transformacije. Pluton vlada nevidljivim ili svime što leži ispod površine, dok Merkur upravlja važnim razgovorima i misaonim procesima. Tijekom ovog tjedna važno je prepustiti se svim mogućnostima kako biste bili vođeni djelovati prema onoj koja vam je namijenjena.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan ovog tjedna: subota, 11. veljače

Merkur ovog tjedna prelazi u energiju Vodenjaka označavajući povratak u sretnu arenu vašeg života. Merkur vlada umom i uključuje i vaše misli i komunikaciju. Pomaže vam da zagovarate ono što želite i razgovarate o važnim stvarima. U Vodenjaku, Merkur vam daje dar riječi i znanje što i kako ih reći. Upotrijebite ih s preciznošću ovaj tjedan da vidite koliko daleko možete napredovati u svojoj vezi.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan ovog tjedna: utorak, 7. veljače

Neptun u Ribama djeluje na sve teme koje uključuju sreću u vašem životu. Neptun je izravan i predstavlja sva pitanja bezuvjetnosti, snova i ekspanzivnosti mogućnosti. Kako se ujedinjuje s Merkurom, vladarom uma, u Jarcu nailazi na sreću u vašim vezama. Pogledajte svog partnera i vrijednost koju on donosi vašem životu. Budući da nove prilike u vašem životu odvlače vašu pozornost od vaše veze, važno je utemeljiti se u vrijednosti koju ona pruža vašem životu.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan ovog tjedna: utorak, 7. veljače

Vesta u Ovnu daje veći intenzitet energiji sreće koja vas nedavno okružuje. Energija Ovna vlada ovim dijelom vašeg života, što znači da kako mjesec bude odmicao i sve više planeta prelazilo u ovaj znak zodijaka, počet ćete uočavati sve više prilika. Vesta vlada vašom vlastitom unutarnjom vatrom i jastvom, što znači da se ovaj tjedan odnosi na prilagođavanje vlastitoj istini kako biste stvorili veće obilje u svom životu.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan ovog tjedna: utorak, 7. veljače

Sjeverni čvor u Biku aktivira sve teme sreće u vašem životu jer se ujedinjuje s Jupiterom, planetom obilja, unutar Ovna. Ova dva planetarna tijela kombiniraju energiju sreće i transformacije.

To također uključuje koliko ste intimni sami sa sobom i onima u svom životu. Da biste imali život kakav želite, morate dopustiti sebi taj rizik. Postoji razlog zašto su transformacija i intimnost tako blisko povezani.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2