ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Rak i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 6. do 12. februara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Rak i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 6. do 12. februara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

5 veljače, 2023 0 By Admin

Ovaj bi se tjedan mogao pokazati kao jedan od “najtežih” tjedana u godini do sada. To je uglavnom zato što tjedan počinjemo punim Mjesecom u Lavu, što može izazvati dovoljno zbunjenosti u nama da ostatak tjedna provedemo ispasti prilično nažalost.

Međutim, možemo se boriti protiv toga, ali udarac će biti ako to pokušamo. Ono što ovaj tjedan čini teškim je to što smo svjesni ‘grubosti’, ali ne činimo mnogo da se iz nje izvučemo. Ovaj tjedan se nećemo valjati u boli, ali ćemo se duriti, sažalijevati sami sebe i povremeno reći nešto tako glupo da na kraju ispadnemo kao kreteni.

Ovo je jedan od onih tjedana tipa “stavi nogu u usta”, a to je zbog Merkurovih tranzita općenito. Dok je Merkur odličan poticaj za akciju, komunikaciju i gomilanje znanja, kada je Merkur u interakciji s Neptunom, Mjesecom ili Plutonom, moramo paziti kuda idemo.

Nešto će se reći i to će poremetiti ravnotežu; moramo biti oprezni ovaj tjedan da nešto ne uništimo jednostavno zato što možemo. A određeni znakovi zodijaka to moraju uzeti k srcu. Ako ništa ne traje vječno, bolje je da ne guramo stvari do njihovog uništenja.

Problemi vezani uz posao pojavit će se ovaj tjedan, a za neke bi to moglo biti dodatno opterećenje s obzirom na sve što smo učinili da naše radne situacije budu plodonosne i pozitivne.

Ipak, uvijek postoji jedna osoba koja se neće pridržavati pravila, i odlučimo li upotrijebiti nešto od te Merkurove komunikacijske moći da dođemo do te osobe, završit ćemo u nevolji zbog svojih postupaka. Sačekajte i dvaput razmislite. Ovaj tjedan od nas traži ovo: razmislite prije nego što nešto učinite.

Tri horoskopska znaka s lošim horoskopom od od 6. do 12. februara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Osjećate se kao da će vam strpljenje pri kraju; pristali ste učiniti nešto, više nego vjerojatno romantičnu stvar, i sada kada ste do koljena u toj ‘stvari’ zaključili ste da vam se to ne sviđa.

Učinili ste nekome uslugu, vjerovali mu i dopustili mu da utječe na vas… sve je to dobro jer volite tu osobu. Međutim, ovaj tjedan vam stvarno ide na živce jer, iako je tek veljača, htjeli ste vidjeti više ‘zabave’ iz ovog dogovora, a do sada ste vidjeli samo ‘čekanje zabave’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj tjedan čini da se osjećate kao da ćete eksplodirati. Sukobljeni ste jer jako volite svoju osobu i nemate namjeru ikada je ostaviti, dok ona nije ispunila svoje obećanje, a sada se počinjete osjećati iskorišteno. Najbolje bi bilo da imate akciju; sve što vidite ovaj tjedan je tupost i neaktivnost.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2